Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hoj klucííí sem dneska vylez nějak brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 čus draku Daku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 za chvíli mám poradu to mě tak hrozně nebaví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nazdar chlapi. Dneska nic moc. "Chčije a chčije". Ale už je uterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Rosťo! tady vylejzá trochu Oskárek, ale prej bude zataženo, tak nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 u nás pokukuje místama sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Daku tu poradu ti nezávidím..ja ju mam každy pondělí včera jsem šel do prace na 6:45 a ještě ve 4 po poradě jsem musel letět na stavbu kde na mě čekal zájemce o byt...no odchazel jsem jsem od tama cca 17:15 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bry rano! ikdyz znam lepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ahoj Rosťo! tady vylejzá trochu Oskárek, ale prej bude zataženo, tak nevim! Ahoj Dakie. Vám to tam nějak často svítí ne? Ale přeju vám to. Příjemnej den všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jo slunce se ukazuje - snad ho bude jeste vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 víc a víc, voda na Mácháči se ohřeje a už.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Už se dlouho nehlásil Laďa Fernetti. Žeby byl nemocný? Co Laďo !!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 víc a víc, voda na Mácháči se ohřeje a už.... presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tady je malinkaty nahled kam se zitra chystam ale Bobik Harcov zna... jakoby jsi na tech fotkach byl ty co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 kua, tak je po poradě a sem zas nasranej.. ahoj Michale! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 kua, tak je po poradě a sem zas nasranej..ahoj Michale! zdarek! tak jaka byla? me porady taky zabijely.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 kua, tak je po poradě a sem zas nasranej.. Ahoj, copak, porada nedopadla dle tvých představ? ...já se mám dneska nějak mizerně, práce hafo ale nechce se mi nic dělat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ještě sem musel skáknout do výroby no, porada nuda jako vždycky a ještě sem vyfásnul mrtě úkolů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mrtě ukolu..to ja mam furt...a taky jsem pravidelně po ní nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já ty nejhorší prac. úkoly už dneska zvládnul, do odpoledne jen brouzdání po netu(pracovat už dneska budu max. 2hodinky)....a zítra oddychové volno(první volný prac. den v tomto roce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ovi: jo jo Libereckej Harcov, vzpomínky )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak zase tu nejak moc prace... snad do hodinky bude volnejc ... preddelavam na zejtrek at mam leharo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ovi: jo jo Libereckej Harcov, vzpomínky )))) jj neboj zavzpominam i za tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bre dopoledne vsem milovnikum porad ja nastesti zadnou nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.