Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Hele Žižkovák .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel tak je nahoď znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Hele Žižkovák .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel To tak, mezi těma 740i, A6, ML apod by ten tvůj Mnichovskej Logan určitě svítil edit: fotky najdu, dik za echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Myslím že už je všichni viděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) jj, četl sem zařiď si to a vem novou slečnu no je to ještě 11 dnů, ale přesto nevím no, asi budu o tomto víkendu mimo domov:) novou slečnu? ... s těma ženskejma v tom mam sám zmatek a asi žádná nová není Editováno: 10. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To tak, mezi těma 740i, A6, ML apod by ten tvůj Mnichovskej Logan určitě svítil edit: fotky najdu, dik za echo já měl na mysli spíš tvoje spoluobčany nebílé pleti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: mail pěknej modrý věci prostě nejím no a červený taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Myslím že už je všichni viděli No moc pěkný, mohl bych Budou černý kola na léto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já měl na mysli spíš tvoje spoluobčany nebílé pleti Tu žádný nejsou to až v létě vylezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No moc pěkný, mohl bych Budou černý kola na léto? nebudou,zůstanou tyhlety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 lukyssek: tak v tom se čert vyznej seš tajemnej jak hrad v Karpatech, ty kluku jeden! Bobik: dáme to sem? jirka3: na Žižkově a tmaví spoluobčané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jirka3: a zase kecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nebudou,zůstanou tyhlety no uvidíme jirka3: na Žižkově a tmaví spoluobčané? Tak maximálně černoši z Holandska a GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 P2M: bych si nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) tak v tom se čert vyznej seš tajemnej jak hrad v Karpatech, ty kluku jeden! ...po velkejch peripetiích jsem zustal u tý puvodní(byla se mnou na podzim v Doksech)a kdyby náhodou mě opustila tak vím že dlouho žádná nová slečna nebude..... ...a bude čas na Bowlingy atd.... Editováno: 10. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 dakie: klidně jdu pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: koho co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Ahoj chlapi.Nám se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi škoda 50 tisic.Zlej sen! Editováno: 10. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 lukyssek: sem myslel, že ste se nedávno rozešli? to zas byla jiná??? mám v tom nějak bordýlek takže Markét je současná? Bobik: tak to sem dej ty já tady mám šíleně pomalej net P2M: nějakou tu černošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 baf! tak taky po O a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj chlapi.Ná se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi škoda 50 tisic.Zlej sen! Čau Romane.Jak zatopili. Co máš na mysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: jo táááááák, no já myslel, že ty už máš splněno, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Čau Romane.Jak zatopili. Co máš na mysli. Vytopili asi, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj chlapi.Ná se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi škoda 50 tisic.Zlej sen! Ahoj Romčo! to je pech! maj aspoň pojištěnej byt proti tomuhle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vrchnim sousedům praskla hadice od pračky a ve dvě ráno na mě začalo kapat ve spánku.Nikomu nepřeju tak hnusny probuzení jako mě dnes.Tři hodiny jsme to uklízeli...všechno v píči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 takže Markét je současná? jj, je současná i minulá, akorát loni v létě ji na 2 měsíce vystřídala jiná proberem to někdy večer po icq:) co Tvoje Peťa? stale máš na krku "nůž"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.