Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hele Žižkovák lol .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel :p

tak je nahoď znova ;)

Vloženo
Hele Žižkovák lol .Si chtěl vidět mýho novýho Logana?Někde tu jsou v Hospě fotky.Ale na Žižkov s tím nejedu,bych tam svítil jako srnčí prdel :p

To tak, mezi těma 740i, A6, ML apod by ten tvůj Mnichovskej Logan určitě svítil :D;)

edit: fotky najdu, dik za echo ;)

Vloženo (editace)
jj, četl sem :feve: zařiď si to a vem novou slečnu ;)

no je to ještě 11 dnů, ale přesto nevím no, asi budu o tomto víkendu mimo domov:) novou slečnu? ... s těma ženskejma v tom mam sám zmatek a asi žádná nová není:)

Editováno: , autor: lukyssek
Vloženo
To tak, mezi těma 740i, A6, ML apod by ten tvůj Mnichovskej Logan určitě svítil :D;)

edit: fotky najdu, dik za echo ;)

já měl na mysli spíš tvoje spoluobčany nebílé pleti lol

Vloženo (editace)
tak v tom se čert vyznej :D seš tajemnej jak hrad v Karpatech, ty kluku jeden! :)

...po velkejch peripetiích jsem zustal u tý puvodní(byla se mnou na podzim v Doksech)a kdyby náhodou mě opustila tak vím že dlouho žádná nová slečna nebude.....

...a bude čas na Bowlingy atd....

Editováno: , autor: lukyssek
Vloženo

lukyssek: sem myslel, že ste se nedávno rozešli? :kuk: to zas byla jiná??? mám v tom nějak bordýlek :) takže Markét je současná? ;)

Bobik: tak to sem dej ty :) já tady mám šíleně pomalej net :)

P2M: nějakou tu černošku :)

Vloženo
Ahoj chlapi.Ná se dnes stala strašně hnusná věc...zatopili nám vrchní sousedi :aggressive: škoda 50 tisic.Zlej sen!

Ahoj Romčo! to je pech! maj aspoň pojištěnej byt proti tomuhle???

Vloženo
takže Markét je současná? ;)

jj, je současná i minulá, akorát loni v létě ji na 2 měsíce vystřídala jiná:) proberem to někdy večer po icq:)

co Tvoje Peťa? stale máš na krku "nůž"?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...