Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dakie: jo táááááák, no já myslel, že ty už máš splněno, ne? jak se to vezme, stojí to za starou bačkoru sem si to představoval trošku jinak, ne že se přestěhujem do svýho bytu a po 14 dnech budem bydlet každej jinde (Péťa se vrátila k mamince, protože jí tam je líp - no hlavně tam nemusí nic dělat...).. přitom od října sme bydleli u mojí mamky a byla se mnou pořád, vařila, uklízela a teď najednou pápá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj, je současná i minulá, akorát loni v létě ji na 2 měsíce vystřídala jiná proberem to někdy večer po icq:) co Tvoje Peťa? stale máš na krku "nůž"? viz odpověď P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ach ty zeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jak se to vezme, stojí to za starou bačkoru sem si to představoval trošku jinak, ne že se přestěhujem do svýho bytu a po 14 dnech budem bydlet každej jinde (Péťa se vrátila k mamince, protože jí tam je líp - no hlavně tam nemusí nic dělat...).. přitom od října sme bydleli u mojí mamky a byla se mnou pořád, vařila, uklízela a teď najednou pápá.. hmm, možná jen hormony, dej tomu trochu času, kámošova mladá se v těhotenství chovala taky jinak a dokonce brečela i při reklamě na jogurty, kde máma krmila dítě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hmm, možná jen hormony, dej tomu trochu času, kámošova mladá se v těhotenství chovala taky jinak a dokonce brečela i při reklamě na jogurty, kde máma krmila dítě... no tak to uz je mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vrchnim sousedům praskla hadice od pračky a ve dvě ráno na mě začalo kapat ve spánku.Nikomu nepřeju tak hnusny probuzení jako mě dnes.Tři hodiny jsme to uklízeli...všechno v píči. To je děs. Nás tenkrát taky vytopili, ještě v paneláku. Naštěstíjen nechali přetect vanu, tak jsme měli mokrej jen strop v koupelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Pojištěny jsem samo sebou jsem ale stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 hmm, možná jen hormony, dej tomu trochu času, kámošova mladá se v těhotenství chovala taky jinak a dokonce brečela i při reklamě na jogurty, kde máma krmila dítě... já vím, že změna hormonů.. ale neznám nikoho v mém okolí, kdo by to prožíval až takhle! no a abych mohl bejt s ní, tak se mám přestěhovat taky k její mamce, měli bysme tam 2 místnosti, společnou kuchyň, koupelnu a obývák.. tak nevím jestli do toho mám jít, nebo zůstat v MB.. chci bejt s ní, ale už sem toho udělal dost, tak proč další ústupek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Romariooo: tohel by měli zaplatit sousedi, ne ty! proto sem se ptal, jestli sou oni pojištěný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Volal jsem na pojištovnu a prej to zaplatí z mé pojistky a pak to budou vymáhat po sousedovi.Hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Jero: docela to de Tak to ma byt .... Chtel jsem se zeptat ,,nemate nekdo kontakt na PaulaTdi ? .. Editováno: 10. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Pojištěny jsem samo sebou jsem ale stejně... No tak to je síla Ty tam má ještě sádroše. Nakopat je do..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Pojištěny jsem samo sebou jsem ale stejně... tak to tě lituju, jak píše Dakie, tohle by měli platit sousedi ze svý pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Volal jsem na pojištovnu a prej to zaplatí z mé pojistky a pak to budou vymáhat po sousedovi.Hnus Typicky priklad situace kdy se vsecko dela komplikovane pac e jim to nehce resit jednoduse.... Probehnout takzbytecen tahanice,,prve pres tebe a pak prez nej,,je to blost si myslim.Takhle by to vzali od nej,,ty bys dostal nahradu skody a ahoj..., vyreseno...,NEkdy prestava rozum stat nad temi nasimi pravidly a zakony., Editováno: 10. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Typicky priklad situace kdy se vsecko dela komplikovane pac e jim to nehce resit jednoduse.... Probehnout takzbytecen tahanice,,prve pres tebe a pak prez nej,,je to blost si myslim.Takhle by to vzali od nej,,ty bys dostal nahradu skody a ahoj..., vyreseno...,NEkdy prestava rozum stat nad temi nasimi pravidli a zakony., Tak oni to tak mají udělaný aby měli nějakou práci a neflákali se v kancliku na pojišťovnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak oni to tak mají udělaný aby měli nějakou práci a neflákali se v kancliku na pojišťovnách. To je taky pravda ,ale rozumis,,, Proste proc to delat jednoduse ,kdyz to jde slozite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já vím, že změna hormonů.. ale neznám nikoho v mém okolí, kdo by to prožíval až takhle! no a abych mohl bejt s ní, tak se mám přestěhovat taky k její mamce, měli bysme tam 2 místnosti, společnou kuchyň, koupelnu a obývák.. tak nevím jestli do toho mám jít, nebo zůstat v MB.. chci bejt s ní, ale už sem toho udělal dost, tak proč další ústupek.. Asi bych šel na pár dní, možná tak 2 týdny max a vidělo by se, ale zase ne za každou cenu. Hlavně mluvit mluvit mluvit, jinak na to nepřijdete, co kde dělá ruchy. Těžko se radí v tomhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to je hustý, to ve dvě ráno prali, že měli zapnutou vodu do pračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 sledujete rozzlobeni? dopravni nehoda.... http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1619..._nehoda_155.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To je taky pravda ,ale rozumis,,, Proste proc to delat jednoduse ,kdyz to jde slozite ... Víš co Jero. Tady se většina věcí dělá složitě, hlavne do toho zainteresovat co nejvíc lidí ať to stojí co to stojí. Vem si třeba stavbu dálnic. Hrůza a nejdražší práce ve svetě máne my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak to je hustý, to ve dvě ráno prali, že měli zapnutou vodu do pračky My taky pereme a myčkujeme v noci, dáš zpoděný spuštění a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mě by to sralo, ajk to dělá brajgl myčku máme zastavěnou, ale nějak se ještě nepoužila a pere se přes den, protože se to pak hned věší na šňůry, aby to vlhký nehnilo v pračce celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ovi: To je hnus video. Asi nebudu večeřet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Víš co Jero. Tady se většina věcí dělá složitě, hlavne do toho zainteresovat co nejvíc lidí ať to stojí co to stojí. Vem si třeba stavbu dálnic. Hrůza a nejdražší práce ve svetě máne my. To je fakt.... stavby dalnic u nas,je vazne nekdy hubu ... Ale co se da delat,lepsi uz to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ovi: To je hnus video. Asi nebudu večeřet. jsou tam i kvalitnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.