Březen 11, 200916 r A přijedeš na sraz? Kdy se co děje? Nemám přehled. Proč tu fotku nemám v rámečku jako ty,ale ve složce.
Březen 12, 200916 r ahoj Dakie, dnes asi nic velkeho a budu delat jen neco po Praze, vcera jsem se projel dostatecne a zitra mam taky takovy vetsi kolecko po jiznich cechach
Březen 12, 200916 r týjo, já zas budu sedět celej den v kanclu, max. se půjdu podívat do výroby.. ale dneska tu není šéf, tak mám aspoň klídek v kanclu
Březen 12, 200916 r hoj Luky jasný, bílý víno se normálně míchá se spritem bublinky víc lezou do hlavy teď tu byla kolegyně z vedlejší kanceláře a uvařila mi čajík
Březen 12, 200916 r Ahoj kamarádi, tak tu mám po ránu úplně vymetenou modrou oblohu, tak se mi to líbí...
Březen 12, 200916 r tak to já tu žádnou kolegyni která by ochotně vařila čajík nemám, ale dal bych si:)
Březen 12, 200916 r ahoj Spidi: to my sme měli ráno taky a teď se nějak zatahuje Čao Dakie, no koukal jsem na chmi a od západu zase leze fronta, takže my budeme mít sluníčko asi do oběda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.