Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Čus Dakie.Dnes se neučiš anglinu?

luky: to je poprvý, co mi tu někdo uvařil čaj :)

Proč čaj ? Dej si raděj pivo... ;)

A jak jináč kuci, co holky...? ;)

Romariooo: až zítra od 8:30 ;) pátek je jedinej den, kdy si můžu oficiálně přispat :) ale musím si to nadělat, abych mohl vypadnout v pátek stejně jako jiný dny :)

Spidi: protože sme včera kalili :) ne že by mě bolela hlavička, ale trochu to cítím :)

Spidi: protože sme včera kalili :) ne že by mě bolela hlavička, ale trochu to cítím :)

No já neměl večer nic, jen asi dvě kila jahod, tak nic necítím... ;)

A jak jináč kuci, co holky...? ;)

o holkách mi radši ani nemluv ;)

Spidi: 2kg jahod? teď v březnu? nebyly to náhodou takový ty jahody mražený od Polaru? lol

o holkách mi radši ani nemluv ;)

No já su v takovým zvláštním rozpoložení, včera večer jsme si chvíli psali sms, ale je to hovno, raděj bych ji měl u sebe, ale na to je nějak moc brzo. Večer jedu s rychlíkem opět do Jihlavy a pravděpodobně pojede průvodčí Kristýnka, tak si v té Jihlavě možná nějak příjemně zkrátíme čekání na soupravu.

Spidi: 2kg jahod? teď v březnu? nebyly to náhodou takový ty jahody mražený od Polaru? lol

Jj, jahůdky z hyper super... ;)

Spidi: a jak dlouho ste spolu? týjo, já bych si krátil čekání s tou slečnou co mi uvařila čajík.. :)

týjo, já zas budu sedět celej den v kanclu, max. se půjdu podívat do výroby.. ale dneska tu není šéf, tak mám aspoň klídek v kanclu ;)

tak na pondeli uz mam taky plan, nejak se to plni ;)

Spidi: a jak dlouho ste spolu? týjo, já bych si krátil čekání s tou slečnou co mi uvařila čajík.. :)

No ty jo asi měsíc. Já to nějak nedokážu odhadnout v těch šesti letech, co jsme byli kamarádi... lol Možná, že jsme i teď kamarádi, jen trochu víc bližší... ;)

Zdravíčko pane Baui, jak se máme takhle ve čtvrtek dopoledne... ?

Upraveno od Spidi

aspoň není nouze o práci ;)

No ty jo asi měsíc. Já to nějak nedokážu odhadnout v těch šesti letech, co jsme byli kamarádi... lol Možná, že jsme i teď kamarádi, jen trochu víc bližší... ;)

a ty bydlíš sám nebo u rodičů?

a ty bydlíš sám nebo u rodičů?

Bydlím sám, bez rodičů už skoro 15 let... ;)

ahoj Lubo, ted jsem byl asi hodinu u sefa ale pohodicka klidecek, neco si ted dodelam v kanclu a pak si pojedu udelat kolecko po Praze a pak nejak odpoledne nekde v centru kava :-)

jak se mas ty??

aspoň není nouze o práci ;)

tak o prace ted nouze neni, je toho celkem dost a docela i otvirame nove zavoda, tak se snad bude darit

ahoj Lubo, ted jsem byl asi hodinu u sefa ale pohodicka klidecek, neco si ted dodelam v kanclu a pak si pojedu udelat kolecko po Praze a pak nejak odpoledne nekde v centru kava :-)

jak se mas ty??

Hoj Jirko, já tak nějak salám banán, zatím jen tak šolichám jakožeprácu doma, odpoledne asi vyjdu do ulic mezi lid a večer pojedu s kamošem Michalem na rychlíku do Jihlavy a pak se uvidí... ;)

Čau Rosto.Tak se Ti to včera povedlo s tou fotkou?

Ahoj Romane. Tak sjem to zkoušel tak dlouho, až to snad bude dobrý. Večer to zkusím. Jo a díky všem za rady... :palec2:

Hoj Jirko, já tak nějak salám banán, zatím jen tak šolichám jakožeprácu doma, odpoledne asi vyjdu do ulic mezi lid a večer pojedu s kamošem Michalem na rychlíku do Jihlavy a pak se uvidí... ;)

tak to asi nemas spatny ne?? co octa, vylepsujes?? ja uz posledni dobou jen udrzba ;)

tak to asi nemas spatny ne?? co octa, vylepsujes?? ja uz posledni dobou jen udrzba ;)

Nestěžuju si. No s koktou to mám podobně jako ty, co se dalo vylepšit v souladu s tuningo-estetickým cítěním, to se už vylepšilo a teď už je to fakt jen o tom udržování. Plejošky, kotouče, desky, olej, autokosmetika...

tak to mame uplne stejne to mas pravdu, mozna ji letos asi malinko poopravim lak ale jinak asi uz nic :-) asi budu setrit na novy

tak to mame uplne stejne to mas pravdu, mozna ji letos asi malinko poopravim lak ale jinak asi uz nic :-) asi budu setrit na novy

Tak to nápodobně, poslední dobou su nějak moc zamilovanej do poslední generace Audi A6... kol5

Tak to nápodobně, poslední dobou su nějak moc zamilovanej do poslední generace Audi A6... kol5

no ja docela dost koukam po A3 Sportback ;)

no ja docela dost koukam po A3 Sportback ;)

Tak ony všechny OOOO jsou velmi fajne... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.