Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no, ještě se o tom pobavím s klukama v sobotu na bowlingu a uvidíme myslím že by se to mohlo chytnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no, ještě se o tom pobavím s klukama v sobotu na bowlingu a uvidíme myslím že by se to mohlo chytnout! jasna dej vedet.... co jinak uz si se dostehoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 čus prdi, z Mimoň vás vyhoděj fízlové je to tam při teplém počasí samej bruslač, cyklista, kajtař, letadýlkář a pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 čus prdi, z Mimoň vás vyhoděj fízlové je to tam při teplém počasí samej bruslač, cyklista, kajtař, letadýlkář a pilot no počky já myslel že Daki myslel nějaký hřiště ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 já to tu nečet, nemít čas myslel jsem letište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 co ta Mimoň? to je kousek od Práglu i od MB, ne? nemám nejmenší problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 já to tu nečet, nemít čas myslel jsem letište ty nemyslet, dělat jen co ostatní ti řekla a teď jít a makat zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ex_Bobik: ty woe, včera si mi psal, že nic nemáš a teď tohle? jedná se o paintball P2M: ty brát drahá polovička s? domluvíme to doufám příští sobotu na bowlu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Daku : jak je to s kapacitou na bowlu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dakie z hor: já musela ještě mluvila s polovička o vrhout koule v Boleslavi, ale ona na paintball určitě byla by taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 zatím neomezeně dorazíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 M2P: mluv náčelníku, mluv! pak poslala SZ do mé schránky a potvrdila dorazila na kuželkospadnidolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 zatím neomezeně dorazíš??? coveče, když se stará uzdraví tak jí čapnu a dorazim... zase ať nás neni 40 na jedný dráze .)) Uvidíme... snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 wrccko: co Ty tady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 kde? raz za čas sa tu objavím (keby to bol oničom príspevok alebo obsahoval smajlík napíšte mi zmažem to :smich: ) už aby bolo teplo a mohli sme nahodiť na tátoše poriadne disky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak bacha na smajliky nebo taky dostaneš za uši! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Mažu dom... mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ridici...e-jako-psi.html Viděli jste to? Docela síla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 to snad není možný, dobrá bitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ale brutální bitka asi proběhla...oba to asi pěkně odserou.Hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 lidi sou blázni budu se muset jet podívat do Havexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Co tam Dakie? Od nich už mám druhou Octávii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ale určitě ne z MB brácha si tam objednal nějaký krámy na auto, tak mu to jedu vyzvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 OI a OII byli z Jaroměře a potom to přesunuli do Prahy.Maji tam docela slušny referensky vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jj, tady v Bolce je celkem slušnej výběr ale to asi všude tys kupoval referenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.