Březen 14, 200916 r no ted teprv koukám na podpis.... krásně se ten seznam rozšířil.... rád poznám zase nové lidi Jináč dneska sme zahájili opékací sezonu.... sice trvalo asi hodinku než se podařilo zatopit na totálně promočeným ohništi a s vlhkým dřevem,ale pak se povedlo a klobásky byly .....mmmmm
Březen 14, 200916 r týýý woe, já bych taky dal grilovaný masíčko nebo klobásku.. i blbej opečenej buřtík! jj, seznámek je vééélikej a to je dobře v pondělí volám a zamlouvám bowling a stůl
Březen 14, 200916 r Taky doufám že se brzo začne grilovat všude a dostal sem hlad, to je špaténka asi půjdu do toastíků, ale takle pozdě
Březen 14, 200916 r daku paráda...to bude chtít asi velkej lokál.... maj tam i ten kulábr jak sem ti psal na začátku...na grilovačku dorazíš někdy v létě ne...u nás je to tradice..jak sleze sníh a je trochu počasí děláme ohen.... hrábě: a v čem je problém...?neříkej že je u vás -10 a 1m sněhu....
Březen 14, 200916 r Romariooo.no přišel jsem z venku a jsem tady..popíjím pivko,poslouchám music...pohoda....
Březen 14, 200916 r Autor hrábě: a v čem je problém...?neříkej že je u vás -10 a 1m sněhu.... To už dávno né ale zatím není s kým Ale asi brzo poladím moje chuťový buňky
Březen 14, 200916 r Romariooo:jj zatím tam dělám,ale slavně to nevypadá...hele nemáš nějaký dobrý známý v el. poříčí....? Hrábě:jak není s kým...?a co mladej...? Upraveno Březen 14, 200916 r od najmis
Březen 14, 200916 r Romariooo:jj zatím tam dělám,ale slavně to nevypadá...hele nemáš nějaký dobrý známý v el. poříčí....? to bys měl kousek do práce, co?
Březen 14, 200916 r Je to kousek od rozvodny kde mám pár kamarádu a mělo by to patřit k ČEZu.Co potřebuješ? Povídej.
Březen 14, 200916 r Autor Hrábě:jak není s kým...?a co mladej...? Tak to už jsme potom čtyři !!! Já, Dan, pes a kočka
Březen 14, 200916 r Tak to už jsme potom čtyři !!! Já, Dan, pes a kočka a to si stěžuješ, že nemáš s kým
Březen 14, 200916 r no zatím nic....zatím jsem zaměstnanej....ale kdyby.... sem manuálně zručnej,vyučenej ve stavebnictví s maturitou....možná by se našel flíček... ???
Březen 14, 200916 r Najmis: určitě se ozvi.Náhoda je blbec i když u nás taky hrozí velké propouštění.Je prostě divná doba!
Březen 14, 200916 r Autor a to si stěžuješ, že nemáš s kým Jenže těm dvoum by to ani nevadilo kdyby to bylo ještě syrový ale nějak si na česnek musej zvykat, že
Březen 14, 200916 r Jenže těm dvoum by to ani nevadilo kdyby to bylo ještě syrový ale nějak si na česnek musej zvykat, že to mi připomíná ten vtip z Kameňáku 2 - pro zdravý život vašich psů jim dávejte Pedigree, kočkám Whiskas.. chcete být zdravý i vy? jezte psy a kočky
Březen 14, 200916 r :smich: ale ta neše potvora 12Kg se už nevejde na pekáč..... Upraveno Březen 14, 200916 r od najmis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.