Březen 15, 200916 r Nene...manželka nemá rodiče.Bydlím u mých rodiču ale už aby to bylo vcajku abych se mohl vrátit k sobě do pelíšku.
Březen 15, 200916 r a rodina to snáší v pohodě - myslím to spaní jinde? děti sou asi zvyklý bejt u babičky a u dědy, ne?
Březen 15, 200916 r To jako jo.Docela ano.Ted měli prázdniny takže to bylo v pohodě ale od pondělka začne škola a to bude trochu náročnější.
Březen 15, 200916 r kolik vody jim proboha vyteklo? to sušíš už od středy??? už na to máš objednanou firmu na rekonstrukci?
Březen 15, 200916 r Autor kolik vody jim proboha vyteklo? to sušíš už od středy??? už na to máš objednanou firmu na rekonstrukci? Podívej se do návodu na nějakou pračku kolik si vezme při jednom praní a mělo by to být tak nějak
Březen 15, 200916 r Podívej se do návodu na nějakou pračku kolik si vezme při jednom praní a mělo by to být tak nějak hmmm, 60 litrů?
Březen 15, 200916 r Dakie: všechno se plati z mé pojistky a já v podstatě nezaplatím nic ani spoluúčast.Ano,od středy se to vysušuje.Bude to dělat firma mého kamaráda co to původně celé rekonstruoval.
Březen 15, 200916 r Hoši hoši...to bylo daleko vic! To nebyla jenom pračka! Praskla hadice a vytékal přívod vody...neomezeně cca tři hodiny!!! Do píče...
Březen 15, 200916 r no ty woe, tak to je moc! to se fakt divím, že na vás ten sádroš nespadl! proč se to platí z tvé pojistky?
Březen 15, 200916 r Protože ta slepice nahoře žádnou pojistku nemá! ale moje pojištovna to může vymáhat po sousedce takže jsem na to zvědavej...
Březen 15, 200916 r to je dobrý no! to jí teda vůbec nezávidím, protože to po ní určitě vymáhat budou
Březen 15, 200916 r Autor Hoši hoši...to bylo daleko vic! To nebyla jenom pračka! Praskla hadice a vytékal přívod vody...neomezeně cca tři hodiny!!! ... Tak 3 hoďky krát nějakejch 6.atmosfér co je v trubkách tak to je pěkný vody Upraveno Březen 15, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 15, 200916 r Autor no nic pánové, já se s vámi loučím a přeji dobrou noc - pro dnešek stačilo Tož teda dobrou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.