Březen 15, 200916 r je to v píče chlapci teď jsem dorazil k tetě domu z hokeje domu už nepojedu jsem pěkně nasranej... na stadionu už docházelo i pivo ale jinak smutek.....
Březen 15, 200916 r Taky si myslím,že byly celu sezonu lepší. Co naděláš sport.... To bude Perníkář pěkně vytočenej. Strávil tam tolik času a teď konec už jste to tu rozebírali koukám díky kluci za upřímnou soustrast
Březen 15, 200916 r Oba nemůžou vyhrát Kdoví jak dopadne Brno !!! tak kometa si myslím půjde nahoru no nevím to se ukáže.. ale diváci je poženou jako u nás
Březen 15, 200916 r jj byl jsem tam...to jsem si nemohl nechat ujít.. ale měl jsem co dělat abych získal lístek
Březen 15, 200916 r Autor tak kometa si myslím půjde nahoru no nevím to se ukáže.. ale diváci je poženou jako u nás Hokej dobrej ale pořát tomu něco chybělo - jsem zvědav !!!
Březen 15, 200916 r Autor jj byl jsem tam...to jsem si nemohl nechat ujít.. ale měl jsem co dělat abych získal lístek To u nás prej do půl hoďky bez lístků !!!
Březen 15, 200916 r To u nás prej do půl hoďky bez lístků !!! jj slyšel jsem a ten zájem... kdyby kapacita haly Ronda byla 50 000 bylo by vyprodáno...
Březen 15, 200916 r no nic chlapy půjdu do hajan ve čtyři ráno budu muset vyrazit domu a pak do háku tak zatím...
Březen 15, 200916 r Nic si z toho nedělej. Mě Mountfield minulej rok taky moc zklamal. Uvidíme příští sezonu. Všechno bude jinak.
Březen 15, 200916 r Autor jj slyšel jsem a ten zájem... kdyby kapacita haly Ronda byla 50 000 bylo by vyprodáno... Asi tak nějak !!! Dobrou
Březen 15, 200916 r Mě se nikdy z neděle na pondělí nechce spát. Jsem vždy nějak ve stresu. Asi si budu muset taky dát vínečko..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.