Březen 15, 200916 r Jasná zpráva.Už si šla lehnout a tak to dopijim za ní.Jinak na té lednici si mužu nastovovat stupně takže to je supr! Moje má dnes narozky, tak jsme taky lehce degustovali. Ale nic velkýho.
Březen 15, 200916 r Já mám Strojní průmyslovku a dva semestry ČVUT,ale nebavilo mě to . Dělal jsem na stavbách technické dozory a teď jsem na velkoobchodě jedné obchodní firmy. Dovoz zboží Asie,Thajsko,Indonésie.Nepál,Filipíny atd...
Březen 15, 200916 r Autor Moje má dnes narozky, tak jsme taky lehce degustovali. Ale nic velkýho. A to seš tady místo ... !!!
Březen 15, 200916 r Jasně.Tak škoda žes nedodělal vysokou školu vid? No ani mě to moc nemrzí. Učení mě nikdy moc nebralo. (jen co jsem si pamatoval)
Březen 15, 200916 r A ted bydliš v Praze jo? V Praze ne. Kousek od Prahy u Hradecké dálnice. Šestajovice.
Březen 15, 200916 r Tak to jezdím kousek od Tebe když jedu z Prahy domů To určitě jezdíš. Tak se zastav na kafčo ne?
Březen 15, 200916 r Jak je Spidi po víkendu? OK. Fajne, v sobotu makačka jak v úkole, v neděli díky počasí administrativa a večer škopek se slečnou...
Březen 15, 200916 r Máš tam i nějakej mejlík když už to všechno máš dneska za sebou Jj, už jsem to vyfrézoval Laďo, díkec moc..
Březen 15, 200916 r Fajne, v sobotu makačka jak v úkole, v neděli díky počasí administrativa a večer škopek se slečnou... Tak to ti závidím. My jsme jezdili po příbuzných a slavili. Ale já bohužel řídil
Březen 15, 200916 r Laďo tak pošli mailovku a něco ti tam naposílám. Spidimu a Romanovi to tam sypu jak to jde.
Březen 15, 200916 r Tak to ti závidím. My jsme jezdili po příbuzných a slavili. Ale já bohužel řídil nevýhodné...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.