Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Nespěte tady...mám hlad! Já už tady průběžně obaluju hermelín se šunkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 pekne naparanej ten vagonek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já bych si dal pořádnej steak s americkyma bramborama a kupou zeleniny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 pekne naparanej ten vagonek. No a ten byl právě z Brna, chápeš cajzlovské fíra najebe brněnské rychlík, vyloženě provokace z cajzlovské strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ja cokoli jen abych nemel ten prisernej hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ovi: už jsi pořešil ten antiradar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Co porada Romane? Jebání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Spidi tady je ta parni na dolnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Spidi tady je ta parni na dolnim No ty krafóó !!! Paráda !!! Čéče budeš mrkat na drát, ale tahle kočka dodneška jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 co se nehod tyce tak tatkuv bylaej kolega dela uz delsi dobu v Malomericich na nehodovym vlaku, znam uz ho tak dlouho ze mu rikam strejdo, ted uz teda ne ted uz si tykame. A obcas se ke me dostanou fotky najekyho zborenyho nebo vyhorelyho eSa pac tatik driv na nich makal ted dodava dily do opraven. Ty fotky co jsem dava naposledy v brnenske knajpe tak ten rozvadec byl za stanovistem ktery koplet shorelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No ty krafóó !!! Paráda !!! Čéče budeš mrkat na drát, ale tahle kočka dodneška jezdí... Tomu rad verim, ale silene uz tenkrat kdyz se to fotilo byla "jan na vystavu" a to je pres dvacet let stara fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jóóó, takovej nehoďák, to je paráda, v tom se zase vyžívá můj otec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no dnes asi ne... nejak nestiham co jsem byl pryc tak se to nahrnulo..... srabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já bych si dal pořádnej steak s americkyma bramborama a kupou zeleniny!!! mám nachystáno, jen místo amerik tam mám hranolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto: dostal jsem prcáka že mám ještě starou dovolenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto: dostal jsem prcáka že mám ještě starou dovolenou... To já taky 20 dní ty woe. Nevím co stím budu dělat. Asi si ji nechám proplati a koupím pořádný liťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 kde děláte vy dva??? asi začnu také, když se tam proplácí dovča a nepotřebuje se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Palo: já dělám ochranku panu prezidentovi a Rosta mi občas vypomáhá Jinak u nás se dovolená nesmi proplácet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čau Palo. Ta u nás to proplácí v pohodě. Já mám měsíčně 30 hod. přesčasů.takže dovču skoro nepotřebuju. Dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Roman ti zapoměl říct, že ta ochranka je jenom bokovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Kuci, já taky dělám do ochrany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 hej Pepinoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Kuci, já taky dělám do ochrany... A co chráníš Spidi? Taky prezidenta jako My? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Spid chráni lokomotivy v depu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.