Březen 16, 200916 r pekne naparanej ten vagonek. No a ten byl právě z Brna, chápeš cajzlovské fíra najebe brněnské rychlík, vyloženě provokace z cajzlovské strany...
Březen 16, 200916 r Spidi tady je ta parni na dolnim No ty krafóó !!! Paráda !!! Čéče budeš mrkat na drát, ale tahle kočka dodneška jezdí...
Březen 16, 200916 r co se nehod tyce tak tatkuv bylaej kolega dela uz delsi dobu v Malomericich na nehodovym vlaku, znam uz ho tak dlouho ze mu rikam strejdo, ted uz teda ne ted uz si tykame. A obcas se ke me dostanou fotky najekyho zborenyho nebo vyhorelyho eSa pac tatik driv na nich makal ted dodava dily do opraven. Ty fotky co jsem dava naposledy v brnenske knajpe tak ten rozvadec byl za stanovistem ktery koplet shorelo.
Březen 16, 200916 r No ty krafóó !!! Paráda !!! Čéče budeš mrkat na drát, ale tahle kočka dodneška jezdí... Tomu rad verim, ale silene uz tenkrat kdyz se to fotilo byla "jan na vystavu" a to je pres dvacet let stara fotka.
Březen 16, 200916 r Já bych si dal pořádnej steak s americkyma bramborama a kupou zeleniny!!! mám nachystáno, jen místo amerik tam mám hranolky
Březen 16, 200916 r Rosto: dostal jsem prcáka že mám ještě starou dovolenou... To já taky 20 dní ty woe. Nevím co stím budu dělat. Asi si ji nechám proplati a koupím pořádný liťáky.
Březen 16, 200916 r Palo: já dělám ochranku panu prezidentovi a Rosta mi občas vypomáhá Jinak u nás se dovolená nesmi proplácet!
Březen 16, 200916 r Čau Palo. Ta u nás to proplácí v pohodě. Já mám měsíčně 30 hod. přesčasů.takže dovču skoro nepotřebuju. Dobrý ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.