Březen 16, 200916 r Tak Laďa kouká určitě ja Kometa brno vede 5:1, Roman asi dopíjí to včerejší víno. Dakie už tady taky dlouho nebyl... Atd.. Atd...????????? HALO !!!!!!!!!!! tak já dorazil domu před dvěma hodinami. musel jsem vyřešit pár tel. spoustu mailů.. u toho koukal očkem na TV.. teĎ popíjím pivko.. koukám na TV jelikož je reklama tak jsem zaskočil...
Březen 16, 200916 r Nazdar perníkaři. Taky jsi koukal na Slavii. Ty Pardubky mě ser.... Měli na to. jj také ale až třetí třetinu dříve jsem nemohl. njn mě se málem zastavilo srdce když tam padl ten rozhodující gól ... je to sport co se dá dělat. ale určitě bych na Slávii šel... to si piš. a možná by jsme se tam i potkali
Březen 16, 200916 r Co máš za dobrý pivko. Plzen? nebo něco lepšího? no lemtám tu Plzeň to je hnus co?!! ale včera jsem měl Budvárka Upraveno Březen 16, 200916 r od perníkář
Březen 16, 200916 r nevím nemohu si pomoci ale budvar je asi nej..., pak je dost dobrej ten novej Gambáč... a poslední dobou i Bráník což mě překvapilo nedávno jsem pil točenej Braník a byl úplně úžasnej
Březen 16, 200916 r No jasně. To bys musel vidět. Kdyžtak se zeptej mého kolegy,je to také škodovák, myslím,že je tady jako Michalis. Ráno jdeme na sedmičku,uvaříme kafe s Jindřichohradeckým rumem. Pak chvilku pohodička. No a pak je na řadě pivečko Bráník. A taky trochu práce.
Březen 16, 200916 r Na velkoobchodě s dárkovým zbožím. Asie :rock: ,Thajsko,Nepál,Indonésie atd. No prostě pohodička....
Březen 16, 200916 r Ne,vůbec nic takovýho. Dřevěné výrobky např:sloni,žirafy,různé sošky,masky na zeď,bubny,prostě exot.zboží. Vonné tyčinky atd. Asi 2500 druhů zboží.
Březen 16, 200916 r Jasně že u mě. Mám toho víc. ale nenafocené. Některý jsou pěkný. Ty masky mám jedinej v republice. Máme výhradní právo dovozu a Vietnamci:to jsou je plakiáty
Březen 16, 200916 r Můžeš se podívat na naše stránky. Není tam vše,ale tak nějak všeobecně. Ale jestli budeš chtít něco koupit,je lepší osobně. Pošleš SZ a domluvíme se. Dám ti to bez DPH. V poho. Chce to ale vidět. Jsou tu i lepší věci. Jo ty stránky www.Batávia.cz Upraveno Březen 16, 200916 r od Rosťa19
Březen 16, 200916 r Můžeš se podívat na naše stránky. Není tam vše,ale tak nějak všeobecně. Ale jestli budeš chtít něco koupit,je lepší osobně. Pošleš SZ a domluvíme se. Dám ti to bez DPH. V poho. Chce to ale vidět. Jsou tu i lepší věci. Jo ty stránky www.Batávia.cz to mi něco říká.... už jsem to někde slyšel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.