Březen 16, 200916 r Tak chlapci! Jsme v hospodě ne??? Co budeme pít??? Já si dám Tullamore ale bez ledu. Díky !!!!!!
Březen 16, 200916 r Autor Jak 2:1 !!!! 5:1 ne? A ještě čumím na ten druhej výsledek co je celkovej stav Nějakej unavenej takhle poránu
Březen 16, 200916 r Autor Hrábě tak co si dáme??? Já bych asi měl jít spat a nebo si taky něco dat !!! Přeskakuju řádky a pak píšu hovadiny
Březen 16, 200916 r A ještě čumím na ten druhej výsledek co je celkovej stav Nějakej unavenej takhle poránu 5:1 byl dnešní zápas. 2:1 je stav série víš?
Březen 16, 200916 r Rosto...ty bejku ted jsi mě trumfnul!!! Ale to není vše. Ještě něco je ve sklepě a vínečko taky. A pivečko taky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Březen 16, 200916 r Tak co to je? No jasně. To je váš výborný koňak. Už jsem ho pil. žádný překvápko.
Březen 16, 200916 r Nevím. Někdo to tady psal. Nějakou hlášku myslím Palo nejsem si jistej. Ale jméno máš taky slovanský. Tak mě to napadlo.
Březen 16, 200916 r Rosto.Já jsem Armén.Národ který jako první přijal křestanství a píše se v dějinách že to je jeden z nejstarších národu na světě. Jinak ten konjak je hodně vyhlášenej
Březen 16, 200916 r Rosto.Já jsem Armén.Národ který jako první přijal křestanství a píše se v dějinách že to je jeden z nejstarších národu na světě.Jinak ten konjak je hodně vyhlášenej No vidíš. Říkal jsem,že jsem ten koňak pil. Dělal jsem totiž několik let na stavbě a myslí,že právě tvoji krajani mi ho vozily jako prezent. Výbornej,pro mlsné jazíčky jako mám já.
Březen 16, 200916 r Já teda konjak nemusim.Já raději vínečko bílé. Já nepohrdnu ničím co mi dá kamarád (přítel). Ale nejsem žádný alkoholik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.