Březen 16, 200916 r brej večír ve spolek, tak co mi tu dneska nalejete? Čau Lukys. Jak je? Podívej se o pár stránek zpět a vyber si. Upraveno Březen 16, 200916 r od Rosťa19
Březen 16, 200916 r Večeři? to zaplatím, ale bude jen ve dvou a nikdo tady z Vás tím druhým nebude:) Upraveno Březen 16, 200916 r od lukyssek
Březen 16, 200916 r no nemám novou,vyříkali jsme si to,a dal jsem 2.pokus a tajně doufám že jsem neudělal blbost a když tak si za to můžu sám....
Březen 16, 200916 r Já mám prostě zkušenost že rozbitej hrníček neslepiš ale Luky musíš doufát a věřít že to všechno dobře dopadne.Promin jestli jsem se Tě nějak dotknul.Nebylo to umyslny.
Březen 16, 200916 r To je dost dlouho abys věděl co od ní čekat viď? no právě, člověk už ví co čekat a naopak čeho se vyvarovat
Březen 16, 200916 r Já mám prostě zkušenost že rozbitej hrníček neslepiš ale Luky musíš doufát a věřít že to všechno dobře dopadne.Promin jestli jsem se Tě nějak dotknul.Nebylo to umyslny. Roman to trochu vystihl,ale znám kamaráda,který jak se říká vstoupil do stejné řeky 3x a jsou spolu dodnes.
Březen 16, 200916 r 14dnů a bydlím už aspon krapet ve svým:)...pak vám sem klucí hodím foto, je to hezkej byteček
Březen 16, 200916 r Lukyne. Jsi mladej kluk a myslí,že bys měl mít něco svýho. Lepší platit hypo na svůj byt,než cizímu nájem ne?
Březen 16, 200916 r Lukyne. Jsi mladej kluk a myslí,že bys měl mít něco svýho. Lepší platit hypo na svůj byt,než cizímu nájem ne? na Hypoteku dojde časem, ale zatím musím trochu ušetřit ještě.....pokud bych šel do hypoteky ted hned nasludujících pár let bych jen přežíval a nežil.....ted na Hypo nemám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.