Březen 16, 200916 r na Hypoteku dojde časem, ale zatím musím trochu ušetřit ještě.....pokud bych šel do hypoteky ted hned nasludujících pár let bych jen přežíval a nežil.....ted na Hypo nemám Jasně to chápu. My jsme kupovali taky před lety byt tady v Šestajovicích. Vzali jsme Hypo a za 10 let je to nše. Práce je zatím v poho. tak je z čeho platit.
Březen 16, 200916 r Rostiku: nezakřikni to s tou praci! Jo. Taky se to někdy posere. Ale myslím si,že šikovný lidi tady mají svoje místo a práci vždycky najdou ne?
Březen 16, 200916 r Ten samej názor mám já.Je škoda vyhazovat prachy za pronájem. před pár lety jsem začínal uplně od nuly, člověk postupně pořád něco buduje, ale dneska v 25letech si vzít hypotéku není uplně snadný. I ten podnájem už je určitej pokrok, všechno nejde hned. Jsem obyčejnej zaměstnanec s platem lehce nad republikovým průměrem a s takovou na hypoteku+slušný žití není....
Březen 16, 200916 r jj, přesně tak....časem na vše dojde i na Hypoteku a lepší vyhlídky do budoucna, vidím to jako přirozený vývoj Upraveno Březen 16, 200916 r od lukyssek
Březen 16, 200916 r před pár lety jsem začínal uplně od nuly, člověk postupně pořád něco buduje, ale dneska v 25letech si vzít hypotéku není uplně snadný. I ten podnájem už je určitej pokrok, všechno nejde hned. Jsem obyčejnej zaměstnanec s platem lehce nad republikovým průměrem a s takovou na hypoteku+slušný žití není.... Vážím si tvýho názoru na věc. Zkus o tom pořemýšlet. Myslím,že by se našla banka která vám moc ráda půjčí. Samozřejmě,že nejde vše najednou. Já takhle začínal 3x. Nic moc. Ale teď je to v poho.
Březen 16, 200916 r Představa že vezmeš hypotéku a po roce jdete od sebe je na mašli!!! A proto je lepší zkusit společné bydlení bez závazku.Ano,je to tak.
Březen 16, 200916 r Představa že vezmeš hypotéku a po roce jdete od sebe je na mašli!!! A proto je lepší zkusit společné bydlení bez závazku.Ano,je to tak. Asi jo. Tu Hypo jsem myslel kdzž budou na tuti spolu Víš?
Březen 16, 200916 r Rosťo, na vše jednou dojde, ted mam 4měsíce novou práci s pozitivníma vyhlídkama, tak se uvidí...letos mi bude teprv 26 a určo nejsem sám co v těchto letech bydlí v podnájmu:) si kluci vemte že plno lidí se má o dost hůř Auto si můžu dovolit, dovolenou u moře taky, tu a tam nějakej výlet....mohlo by být hůř....ale vývoj jde celkově kupředu a na vše jednou dojde... Upraveno Březen 16, 200916 r od lukyssek
Březen 16, 200916 r Asi jo. Tu Hypo jsem myslel kdzž budou na tuti spolu Víš? tak tak, ono už je našetřenej i nějakej ten základ, ale na to se šahne až vše bude na 1000%
Březen 16, 200916 r Rosťo, na vše jednou dojde, ted mam 4měsíce novou práci s pozitivníma vyhlídkama, tak se uvidí...letos mi bude teprv 26 a určo nejsem sám co v těchto letech bydlí v podnájmu:) si kluci vemte že plno lidí se má o dost hůř Auto si můžu dovolit, dovolenou u moře taky, tu a tam nějakej výlet....mohlo by být hůř....ale vývoj jde clkově kupředu a na vše jednou dojde... JJ. Je to tak. Přeju ti samozřejmě aby ti vše vyšlo jak chceš a byl jsi šťastný a zdravý (myslím tím vás oba)
Březen 16, 200916 r Kdybys potřeboval poradit. Znám jednu velice šikovnou pani, která je hlavně nestranná v uvěrech bank,takže moc dobře poradí. Taky nám radila.
Březen 16, 200916 r Romane, doufám že se na nějakým srazíku letos uvidíme:) a pokecáme aspon pár slov naživo
Březen 16, 200916 r Kdybys potřeboval poradit. Znám jednu velice šikovnou pani, která je hlavně nestranná v uvěrech bank,takže moc dobře poradí. Taky nám radila. taky mám takovou paní
Březen 16, 200916 r Rosťo:doufám že Praze se už vše vyhne:) no přeju vám brou noc, dneska budu spát v klídečku:) Upraveno Březen 16, 200916 r od lukyssek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.