Březen 16, 200916 r JO moc mu nezávidím to bydlení. to je základ, mít byt. Ale určitě se to zlepší a bude v poho.
Březen 16, 200916 r Je mladej...a má čas. Jj. Taky jsme neměli vše hned že jo. Ale někteří lidé mají docela smůlu. Když vidím ty nenažraý politiky a ja si žijou,chce se mi zvracet.
Březen 16, 200916 r No nic. Pujdu taky do pelechu. Jsem nějakej urvanej z těch narozenin. Tak se měj krásně a dobrou noc. Čau zítra.
Březen 16, 200916 r Romane asi něco na přípitek:)...dneska jsem sehnal podnájem:) no nemám novou,vyříkali jsme si to,a dal jsem 2.pokus a tajně doufám že jsem neudělal blbost a když tak si za to můžu sám.... 14dnů a bydlím už aspon krapet ve svým:)...pak vám sem klucí hodím foto, je to hezkej byteček držím Ti palce Ty kluku! doufám že budem mít příležitost to v sobotu zapít, protože tohle se zapít má! tak ať vše dopadne jak má!!!
Březen 16, 200916 r Autor No nic. Pujdu taky do pelechu. Jsem nějakej urvanej z těch narozenin. Tak se měj krásně a dobrou noc. Čau zítra. Dobrou !!!
Březen 16, 200916 r ale teď už nálada je! sem rád že existujou super lidičky na tomhle fóru a hlavně se s nima můžu setkat osobně! dva dotyční vědí! mimochodem je i spoustu lidiček, který sou fajn a sou ode mě dál a stejně bych je rád poznal
Březen 16, 200916 r vrátil sem se z "vínka" a super přítelkyně se asi jen tak neumoudří. ráno sem jí psal na icq, tak se odhlásila a když sem byl offline tak mi napsala že byla pryč a zůstala online.. když sem jí psal půl hoďky potom, tak se radši odhláslila..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.