Březen 17, 200916 r Kozla a pokud možno 12° Jo Kozlíka. Na toho jsme chodili v Jindř. Hradci do Slávie a nebyl špatnej. Ale prej se to zhoršilo.
Březen 17, 200916 r jj tak kozla také můžu černého to je láhůdka černej je na mě moc sladkej, ale takovej říznutej 10 to už je něco jiného
Březen 17, 200916 r zatim měto baví a to je základ i když nebylo by tood věcizměnit prácia míttakzase více času... ale v dnešní době si nemůžeme tolik vybírat
Březen 17, 200916 r Romariooo: tak tak, životospráva je základ a psychycká pohoda a pevná vůle také.hele s mladou jsme si dali novoroční předsevzetí že nebudeme chodit do fast foodů, že nebudeme jíst brambůrky, křupky, popkorn a podobný sajrajty a zatim se držíme tak to vám tedy závidím.... já se můžu držet jak chci,ale nějak to nejde
Březen 17, 200916 r Pernikář: ale mezi náma si za to mužou sami,vid? no čéče já nevím.. oni Pardubky hráli celej zápas dobře.. apk tam příjde takovejch pár ušouranejch střel a je to v ...... tak my dva jsme jim to neprohráli takže si za to můžou sami
Březen 17, 200916 r já bych nemohl být bez fast foodu, jednou za čas tam musím zajít a dát si něco dobrýho
Březen 17, 200916 r kluci, jdu spát o pivu si toho s váma moc nenapíšu, alkohol jde kolem mě já už sem si svoje vypil takže dobrou všem a zítra z práce zase čao
Březen 17, 200916 r Standys: on Mekáč je prej návykovej a jsou nějaky látky ktery způsobuji závislost.A to nekecám-četl jsem o tom.
Březen 17, 200916 r kluci, jdu spát o pivu si toho s váma moc nenapíšu, alkohol jde kolem mě já už sem si svoje vypil takže dobrou všem a zítra z práce zase čao čao
Březen 17, 200916 r kluci, jdu spát o pivu si toho s váma moc nenapíšu, alkohol jde kolem mě já už sem si svoje vypil takže dobrou všem a zítra z práce zase čao Dobrou Frigo.. Upraveno Březen 17, 200916 r od Rosťa19
Březen 17, 200916 r Standys: on Mekáč je prej návykovej a jsou nějaky látky ktery způsobuji závislost.A to nekecám-četl jsem o tom. tak to zase u mě nehrozí, je pravda, že jedno období jsem tam byl denně, ale to jsem tam chodil na rande na kávu a pár hambáčů, ale teď tam třeba zajdu jednou z adlouou dobu, abych ochutnal co novýho si zase připravili
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.