Březen 18, 200916 r Ahoj Ovi !!!Bobík je ještě v bezvědomí ze včerejška pokud jste někde byly nebo v maximálním pracovním nasazení ??? nene nebyli - ja prijel pozde ze skoleni takze nic az v sobotu... takze asi dre
Březen 18, 200916 r Luky čáu.Máš pravdu.Pořád samy trable a už dlouho jsem si neudělal radost.Naposledy s tou ledničkou na víno.
Březen 18, 200916 r romane, tak tak, ja jak mam trochu nervíky tak si vždy musím tu radost udělat, jinak výfuk od Laityngu mam taky a spokojenost maximální
Březen 18, 200916 r Luky: mrkni do mého vlákna.Dal jsem tam odkazy a fotky.Jinak výhoda je že ta firma sídli kousek ode mě.Montáž bych měl zadara.
Březen 18, 200916 r a to z téhle fotky není ani pořádně nic vidět, nestěhoval bych se ani za nic :-) To ti závidím. Takovej klídek na vsi. To je balzam na nervi.
Březen 18, 200916 r Luky: mrkni do mého vlákna.Dal jsem tam odkazy a fotky.Jinak výhoda je že ta firma sídli kousek ode mě.Montáž bych měl zadara. Odkud jsou ty Laityngy Romane? Uvažuju taky.
Březen 18, 200916 r Autor ... Tak to si to v tu sobotu vyberete určitě za celej týden a pěkně všichni
Březen 18, 200916 r Ahoj Michale.Pořád bez auta? Jojo bez auta Stale firemni, takze nac kupovat svoje
Březen 18, 200916 r Chlumec nad Cidlinou Díky Lukyne. Taky to nemaám daleko. Upraveno Březen 18, 200916 r od Rosťa19
Březen 18, 200916 r Přesně jak píše Lukyn.Je to kousek od Hradce Králové cca 40 km což je pro mě pohoda.
Březen 18, 200916 r Tak to si to v tu sobotu vyberete určitě za celej týden a pěkně všichni tak to kazdopadne a jeste na mesic dopredu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.