Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 kluci máte někdo ETKU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Bylzde zkus Doli a nebo Rolbaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak jsem v práci po obídku, trochu tady jeste neco udelám a za cca 40minutek končím a fyčím pro new kolečka na auto, těším se jak malej kluk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 kluci máte někdo ETKU? mám jí na DVD, dneska jsem jí akorát pučil kamarádovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 obet - mizim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 A náhodou v kompu jí nemáš??Potřebuju jen zjistit jeden díl.. mám jí na DVD, dneska jsem jí akorát pučil kamarádovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Byldze: mam jí doma v kompu, ted sedím v praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 zdárek po obědě mám asi 15 minut volno, pak mizim na poradu :-/ lukyssek: kam pro ně jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak já taky půjdu na obídek...vůbec se mi dneska nechce makat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak já taky půjdu na obídek...vůbec se mi dneska nechce makat.. Nejsi sám. Já už tři dny sedím na foru a práce čeká.. Ta neuteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak po obede a zase ok tu se taky nic nedeje v tej knajpe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 v knajpě klid, zato v práci fofr, už aby byl večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 v knajpě klid, zato v práci fofr, už aby byl večer tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 koukám že všichni makají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 nene delaji ze delaji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já ne,ale nikdo tady není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no já dokonce už i dělám...ať žijou tabulky a grafy v excelu.. už mi přecházejí oči:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 bre odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 mám takovej pocit že mám zaděláno na nějakej pořádnej průser, ale vůbec nemůžu zjistit co je špatně. A nebo je to už cestovní horečka před zítřejší služebkou do Holandska což je vlastně taky průser ale jinak zabalenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 takže ať se to vezme jak se to vezme, stejně budeš mít průser, to ti ani trochu nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 nemáte tady někdo etku?potřebuju zjistiot jeden díl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 čau kluci Čau sousede !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 čau sousede, jak se daří?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 nemáte tady někdo etku?potřebuju zjistiot jeden díl... já jí mám, ale bohužel doma v notasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.