Březen 18, 200916 r Tak jsem v práci po obídku, trochu tady jeste neco udelám a za cca 40minutek končím a fyčím pro new kolečka na auto, těším se jak malej kluk.
Březen 18, 200916 r A náhodou v kompu jí nemáš??Potřebuju jen zjistit jeden díl.. mám jí na DVD, dneska jsem jí akorát pučil kamarádovi.
Březen 18, 200916 r zdárek po obědě mám asi 15 minut volno, pak mizim na poradu :-/ lukyssek: kam pro ně jedeš?
Březen 18, 200916 r tak já taky půjdu na obídek...vůbec se mi dneska nechce makat.. Nejsi sám. Já už tři dny sedím na foru a práce čeká.. Ta neuteče
Březen 18, 200916 r no já dokonce už i dělám...ať žijou tabulky a grafy v excelu.. už mi přecházejí oči:)
Březen 18, 200916 r mám takovej pocit že mám zaděláno na nějakej pořádnej průser, ale vůbec nemůžu zjistit co je špatně. A nebo je to už cestovní horečka před zítřejší služebkou do Holandska což je vlastně taky průser ale jinak zabalenej
Březen 18, 200916 r takže ať se to vezme jak se to vezme, stejně budeš mít průser, to ti ani trochu nezávidím
Březen 18, 200916 r nemáte tady někdo etku?potřebuju zjistiot jeden díl... já jí mám, ale bohužel doma v notasu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.