Březen 18, 200916 r Bobi ja sobe taky ne Jakpak se mame? docela parádně jediný na co si můžu stěžovat je octavia (pokakala se zadní pružina a je to trochu na šikmo )
Březen 18, 200916 r CMF: sousedi nahoře... Tak to se nam doma na morave stavalo porad... meli jsme neskutecne debilni sousedy nad nama.... takze vim co toe.
Březen 18, 200916 r docela parádně jediný na co si můžu stěžovat je octavia (pokakala se zadní pružina a je to trochu na šikmo ) Hehe japoneeec sikmej
Březen 18, 200916 r Hehe japoneeec sikmej napadá na pravou zadní stranu, trochu jestli se to potento ještě trochu víc, tak už bude guma v podběhu, snad vydrží, jinak to prošoupu jako na Fabii
Březen 18, 200916 r napadá na pravou zadní stranu, trochu jestli se to potento ještě trochu víc, tak už bude guma v podběhu, snad vydrží, jinak to prošoupu jako na Fabii To by chtelo opravit... mas to rozbity Ja mam ted dilema mezi motorkama. Nechala jsem se na posledni chvili zvyklat
Březen 18, 200916 r To by chtelo opravit... mas to rozbity Ja mam ted dilema mezi motorkama. Nechala jsem se na posledni chvili zvyklat Ona to oktávka rozdejchá Jawa 20 pionír nebo babeta ))))
Březen 18, 200916 r To by chtelo opravit... mas to rozbity Ja mam ted dilema mezi motorkama. Nechala jsem se na posledni chvili zvyklat budeš mít něco novýho??? dáváme se kávu v Hostivaři
Březen 18, 200916 r Bobiiii neblazni Standis: Si delas sranduuu kdee? V Hostiku bydlim Jinak se prave rozmyslim Pernicek: Juu ta byla
Březen 18, 200916 r CMF: jakto? jako že se neprodává? Oproti minulemu roku je to bida a mozna kvuli tomu prijdu o misto ale nechci predbihat...
Březen 18, 200916 r Standis: Si delas sranduuu kdee? V Hostiku bydlim Jinak se prave rozmyslim v garažích v Intersparu to jsi říkala, že tam bydlíš, jen nemáš vůbec čas sem chodit, aby sji to zjistila Upraveno Březen 18, 200916 r od Standis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.