Březen 19, 200916 r Dobré ránko všem! V Praze chumeli??? %Cau Rmánku. To je hnus. Mám dotaz. Za kolik u tebe Nokia 6300 Pro kolegu Feldaře? Příjemný den.
Březen 19, 200916 r Rostiku! Ahoj! V mém vlákně jen verše do odvolání Vymysli taky něco at je prdel!!!
Březen 19, 200916 r Rostiku! Ahoj! V mém vlákně jen verše do odvolání Vymysli taky něco at je prdel!!! To už je moc let co jsem psal básničky holkám a šlo to. To už je pasé.. Bohužel nepřispěju. to by byl trapas.
Březen 19, 200916 r jinac tady v MB noc moc ale rano kdyz jsem vstal v Celakovicich tak brutalni sok! kor kdyz jsem se jeste o pulnoci vracel z knajpy tak ani kapka-vlocka a ja v mikine.... a rano tohle.....
Březen 19, 200916 r Rosto: Nokii mužu udělat za 2900,- plus dopravně a pojištění celkem za 3200 ale kompletní balení s českou dvouletou zárukou a jistotou že ho za pár dni nevyhodiš z okna kvůli šedivému dovozu.
Březen 19, 200916 r cus no to mi povidej.... Jinak pěkný fotky. Tady je to to samé. Ale dávám tomu max. do pátku a bude to dole.
Březen 19, 200916 r díky díky, za chvilku jedu do Prahy na letiště a letim do Holandska, prý je tam 12 - 15 stupňů, si nedokážete představit jak se na to po tom dnešním ránu těším Upraveno Březen 19, 200916 r od theFrigo
Březen 19, 200916 r zdár jak sviňa co to kua zas napadlo venku? :-/ to mě fakt dostalo... zdarec no me to povidej - podivej vejs na foto... .)
Březen 19, 200916 r Pěkná a slunečné dopoledne přeji kamarádi... zdarek!!! panove vy neco hulite nebo jste v africe? snad zatazeno a chumeli ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.