Březen 19, 200916 r hmm to bych asi nedal a sel si popovidat.... byl sem tam minulou neděli, slíbila že mi občas napíše a od tý doby zas nic.. asi tam v pátek zajedu a promluvíme si
Březen 19, 200916 r typicky pruser a nebo dilema se rozhodnout.... bejt s ni ale poscanej nebo bez ni v pohode..... Vyloženě Hamletovská otázka...
Březen 19, 200916 r byl sem tam minulou neděli, slíbila že mi občas napíše a od tý doby zas nic.. asi tam v pátek zajedu a promluvíme si Ty jo, to je skoro jak ten Ondra s Valuš v pojišťovně štěstí...
Březen 19, 200916 r Michal nemechaničí, Michal dělá do PC... nojo vidis - vzdyt je sem blbej... sme se vlastne na necem dohadovali ohledne kompjutru...
Březen 19, 200916 r byl sem tam minulou neděli, slíbila že mi občas napíše a od tý doby zas nic.. asi tam v pátek zajedu a promluvíme si hele a to zaclo z niceho nic jo?
Březen 19, 200916 r Rosto: nechceš někdy přijet za mnou do H.K? Budu objednávát to onano. Řekni kdy a jedu.
Březen 19, 200916 r Celkem nic. Až na ten zkurv..... sníh Klasika, je březen, tak si ho musíme pořádně užít, protože letos ho moc nebylo
Březen 19, 200916 r Klasika, je březen, tak si ho musíme pořádně užít, protože letos ho moc nebylo jj presne nebylo
Březen 19, 200916 r Jen to co vysleduju s holkama, když jsem doma sám, tak jsem buď v garáži a nebo u kolejiště...
Březen 19, 200916 r pro dnešní dopoledne se loučím, jedu pomalu na vysněný a trochu tuningový výlet Měj se a opatruj se...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.