Březen 19, 200916 r hele a to zaclo z niceho nic jo? začalo to po přestěhování do MB, přitom sem sama chtěla ale pak mi začala vyčítat, že byla doma celej den sama a že tu nikoho neznala a tak podobně.. prostě to na ní asi dolehlo.. ale nechce slyšet ani o tom, že bysme bydleli třeba v Turnově nebo někde v tý vesnici kde je teď, ale hlavně sami, bez rodičů.. prostě chce bejt u maminky..
Březen 19, 200916 r Rosťa: zdárec pane u nás už je krásně Evers: hojec maestro 21.. je ještě mladá a ..
Březen 19, 200916 r Rosťa: zdárec pane u nás už je krásně Evers: hojec maestro 21.. je ještě mladá a .. vono ji to prejde ...
Březen 19, 200916 r Dneska se ulítam kua..., Daku ,to je nanic todle ... Myslel jsem si ,ze zensky v tomhle veku maj uz spetku rozumu ,ale nekdy mi to prijde spise naopak ... Jinac pocasi unas .. Poletuje snih, +2,... nic moc.,
Březen 19, 200916 r 21.. je ještě mladá a .. Ahoj Daku, Marketě je taky 21 a střídá nálady jak boty....snad se to uklidní u tebe a bude líp.
Březen 19, 200916 r čus všichni...tady taky lítá a na horách má napadnout dalších 10cm kua...za chvíli do práce...
Březen 19, 200916 r čus všichni...tady taky lítá a na horách má napadnout dalších 10cm kua...za chvíli do práce... Zdarec ... No koukam,ze se tomu snehu nejak nechce pryc...
Březen 19, 200916 r čus všichni...tady taky lítá a na horách má napadnout dalších 10cm kua...za chvíli do práce... Čau Najmis. Já jdu za chvíly z práce, tak ti nezávidím.
Březen 19, 200916 r to teda nechce.... http://kamery.humlnet.cz/cz/kamery/snezka masakr... doufám že ten link pujde...
Březen 19, 200916 r Rosťo mas recht.... Hlavne tenhleten vek 20 ,, dela blbosti ,nevi co chce a kdyz si uvedomi ,ze jim tece do bot ,obrátí.... Upraveno Březen 19, 200916 r od Jero
Březen 19, 200916 r to teda nechce....http://kamery.humlnet.cz/cz/kamery/snezka masakr... doufám že ten link pujde... Tyvoe ... tak to neee...,
Březen 19, 200916 r Hlavne tenhleten vek 20 ,, dela blbosti ,nevi co chce a kdyz si uvedomi ,ze jim tece do bot ,obrátí.... navíc všechny strejný ... kdyby si chtěl pláchnout k niný tak narazíš na stejnej probléém ) , chce to pevny nervy a vydrzet to
Březen 19, 200916 r navíc všechny strejný ... kdyby si chtěl pláchnout k niný tak narazíš na stejnej probléém ) , chce to pevny nervy a vydrzet to Ja jsem zatim porad u jedny ... Kdybych plachnul jinde tak k mladsi nebo k ohodne starsi ...., Zatim jsem jeste neprezul ,to me ceka az nejak v dubnu ,ale je to hruza..., Ted to prislo i sem ..,
Březen 19, 200916 r Jj. Dvakrát jsem byl ženatej tak vím svý. A tyhle mladý holky, si musíš vycvičit.
Březen 19, 200916 r takze beze zmeny ? co myslis? ze sedim jak pecka? nene dodelavam si tu solichy.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.