Březen 19, 200916 r nejak jsem to tady posledni dobou zanedbaval ja taky.... sem musel zamakat ale uz se blejska na lepsi casy
Březen 19, 200916 r Kousek od vás Šestajovice. ( Zeleneč, Klánovice atd.) Ty jsi ze Sestajovic?To jsme skoro sousedi
Březen 19, 200916 r ja taky.... sem musel zamakat ale uz se blejska na lepsi casy taky jsem makal,meli jsme tady ted ceskou skupinu na lyze-kamaradi.Takze leju nonstop
Březen 19, 200916 r Taky mate ten dnesni''malej patek''tak nabitej .... kua ... Zdar Jirko Zdarec Jero, u me dobry,prace moc neni,piti habakuk
Březen 19, 200916 r Kousek od vás Šestajovice. ( Zeleneč, Klánovice atd.) jak myslis od nas? tak skaknem na jedno nekdy
Březen 19, 200916 r taky jsem makal,meli jsme tady ted ceskou skupinu na lyze-kamaradi.Takze leju nonstop ty blaaaho
Březen 19, 200916 r Ty jsi ze Sestajovic?To jsme skoro sousedi No vidíš. Bydlím vedle videopůjčovny na Revoluční. Tak zajdi na kafe s rumem ne?
Březen 19, 200916 r jak myslis od nas? tak skaknem na jedno nekdy Jsi někde od Bolky ne?. Občas jezdím do Brandejsa a v Bolce máme obchod. Upraveno Březen 19, 200916 r od Rosťa19
Březen 19, 200916 r No vidíš. Bydlím vedle videopůjčovny na Revoluční. Tak zajdi na kafe s rumem ne? ja Jsem z Ujezda nad Lesy,takze to mam kousek
Březen 19, 200916 r Jsi někde od Bolky ne?. Občas jezdím do Brandejsa a v Bolce máme obchod. jj ja od Bolky a mlada z Celakovic... takze stridave u me/u ni....
Březen 19, 200916 r Zdarec Jero,u me dobry,prace moc neni,piti habakuk To se někdo ma ... Ja jdu vecer nalivat,,uz jsem dlouho nemel ...,
Březen 19, 200916 r ja Jsem z Ujezda nad Lesy,takze to mam kousek Do Ujezda jezdíme do Lidlu nakupovat. Skoro každej druhej den.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.