Březen 19, 200916 r chlapci, že si nedáte pokoj, talhle lekat starý lidi testuju co vydrzite... a jeste jednou BAF!!!
Březen 19, 200916 r Ja mel dneska v praci take poradpatek a ono to tak nebylo Kuci,nejak to uteklo a ja nic nestihnul Dobrou
Březen 19, 200916 r testuju co vydrzite... a jeste jednou BAF!!! tak teď už jsem to čekal, tak to jsem se nelekl
Březen 19, 200916 r tak teď už jsem to čekal, tak to jsem se nelekl no nic pockam teda az to nebudes cekat...
Březen 19, 200916 r ....asi brzo padnu pod stul .... dnesek byl namahavy,,,misto piva jsem si dal ovocny caj a projel se zasneezenym mestem a okolim ... Taky tam uvas snezi ? ...
Březen 19, 200916 r u nas ted poletoval ale dal si klid.... doufam ze rano nedostanu sok pohledem jako dnes rano........
Březen 19, 200916 r No,ale myslim,ze pocasi bylo pro dnesek asi dost Loucim se ... Dobrou a zitra hodne zdaru
Březen 20, 200916 r Dobre ranko. I ja jsem po ranu prekvapeny co je to venku bileho Dneska je snad prvni jarni den??
Březen 20, 200916 r ahoj Michale, jj slunicko i u nas a v Praze docela vydatne sviti tak to snad vydrzi
Březen 20, 200916 r ahoj Michale, jj slunicko i u nas a v Praze docela vydatne sviti tak to snad vydrzi zdarek pane mohlo by vydrzet klidne az do rijna )
Březen 20, 200916 r Dobré ráno, ...tak tak Rosťo až na tu teplotu krásné ráno Lukyne co liťáky? Jak to vypadá na autě. Dej foto ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.