Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Je tu nějak mrtvo po ránu co? Editováno: 20. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Mrtvo??? tak to tu nějak oživíme:) napřiklad v diskuzi o Bobíkových amnestiích to docela žije:) Editováno: 20. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Bobik uděluje amnestie? To je nářez. Tak to bude plno mafiánů na svobodě co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no uděluje:)...taky jsem si chtel zažádat, ale nemam proč ...zatím tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jo teplo uz by to chtelo.... jeste jsem letos ani 1x neoplach auto ..... je potreba vyluxovat a to radne..... prezout a potom na 60t. servis!!! no proste jarni velkej uklid se servisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já už jsem Michale pucoval 3x. Nějak to přeháním ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já už jsem Michale pucoval 3x. Nějak to přeháním ne? no u nas to pocasi nedovolilo nic.... prace na ***... takze az s pocasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já jsem vždy vymáknul pěkný dny a vapka už fičela. Ještě jsem ale neleštil. Až jak bude teplejc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Je tu nějak mrtvo po ránu co? tak pokecej se mnou,co v praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj kamarádi, já už jsem od sedmi venku, je tady krásně teplo a sluníčko, fakt paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak si popovídáme tady u stolu co? Pivko máme otevřený, tak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj kamarádi, já už jsem od sedmi venku, je tady krásně teplo a sluníčko, fakt paráda... Čus Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čus Spidi. Čao Rosťo, Tvoje maily opět nezklamaly, fakt dost dobrý... Nejvíc mě ale vybouralo to včerejší video "jak vysvětlit tureckému prodavači velikost podprsenky", to jsem šel vážně pod stůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jooo ja uz mam letos za sebou nekolik cisteni a to na 3 autech, tak ze se nenudim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čao Jiřino, jak žiješ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobré jitro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobré jitro. Čao, prej jitro. Už je dopoledne a já už 3 hodiny vymejšlím kokotinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jooo ja uz mam letos za sebou nekolik cisteni a to na 3 autech, tak ze se nenudim :-) Tak to se Jirko docela činíš co? Taky rád pucuju auťí. Evers: Ahoooj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čao Jiřino, jak žiješ...? Ahoj ahoj, tento tyden hodne pracovne a defakto porad v aute tak mam nejaky ty km za sebou a dnes mensi odpocinek v sobotu me zmerili a jsem zvedav jestli to prijde pac tam budu mit hodne moc jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak to se Jirko docela činíš co? Taky rád pucuju auťí.Evers: Ahoooj. jj me to bavi, jsou na to dobry podminky tak proc ne navic nesnasim spinu v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čao, prej jitro. Už je dopoledne a já už 3 hodiny vymejšlím kokotinky... tak to jsme na tom stejne!!! pracujeme jako dasi cau!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hmm to tema bobika je zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čao Rosťo, Tvoje maily opět nezklamaly, fakt dost dobrý... Nejvíc mě ale vybouralo to včerejší video "jak vysvětlit tureckému prodavači velikost podprsenky", to jsem šel vážně pod stůl... Až bude něco Gutttt tak zas pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jj me to bavi, jsou na to dobry podminky tak proc ne navic nesnasim spinu v aute Moje řeč. Já musím mít v autě jak v ložnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jo chlapi. Psal Roman,že je na služebce v Peci pod Sněžkou a že je to tam mazec. Sněhu jak nasr..... Večer prej bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.