Březen 20, 200916 r hele tak 110m prekazek po ranu jeste nikomu neublizila a navic to mas i s rozcvickou asi tak ale treba spidak to nema 110m ....
Březen 20, 200916 r tak to jsi nepospichal :smich: No nebylo to zcela akutní, ale jistota výsledku byla... Upraveno Březen 20, 200916 r od Spidi
Březen 20, 200916 r tak to je FEST na pikacu ouvidime zitra co a jak, by jsi me chtel zlomit na nejaky lumpaceni jo??
Březen 20, 200916 r No nebylo to zcela akutní, ale jistota výsledku byla... jj me obcas predhanej i vlastni nohy........
Březen 20, 200916 r jsem psal, ze jsem to neresil a ze teda s nikym spat nebudu ty voe to nejsou domaci ukoly
Březen 20, 200916 r ouvidime zitra co a jak, by jsi me chtel zlomit na nejaky lumpaceni jo?? zejtra cejtim slecny chtel jsem ti ukazat mesto MB a hlavne kolibu takovou jaka je doopravdy
Březen 20, 200916 r pockej ten ti da az prijde... UZ PRISEL A ZASE CETUJE!!!! NIC NERIKAL ALE MOHLI BY JSTE HO NA CHVILI PROPUSTIT,ABY MI POMOHL MAKAT,JINAK DNES NIC NEUDELAME
Březen 20, 200916 r zejtra cejtim slecny chtel jsem ti ukazat mesto MB a hlavne kolibu takovou jaka je doopravdy tak ty voe, o to nesmim prijit, to nejak poresime
Březen 20, 200916 r tak ty voe, o to nesmim prijit, to nejak poresime bys mi udelal radost!!!! Dimi uz te zna ne jak chodis domu? ..... :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.