Březen 20, 200916 r Mám pocit,že to co ty máš na zimu. Taky bych je nechal na zimu a koupil větší ikdyž mám na zimu plecháče 15''
Březen 20, 200916 r Autor Zdar Laďo, klidně čti, my stejně koukáme na Kameňák... Vidíš !!! Přepínám óčko
Březen 20, 200916 r Autor Ahoj Laďo. Tak zítra Kometa !!!!! došli ti hymny? Ahoj Rosťo. Dík, došlo všechno ale ještě jsem k těm něco málo přes 20.meilů neprokousal
Březen 20, 200916 r Byl jsem popravdě dnes z Tvé sms hotovej.Bylo to mooc příjemny číst.Fakt děkuju.Vážim si toho.
Březen 20, 200916 r Byl jsem popravdě dnes z Tvé sms hotovej.Bylo to mooc příjemny číst.Fakt děkuju.Vážim si toho. V poho,jen jsem myslel jestli se ti něco nepřihodilo a nepotřebuješ pomoc. A jsem rád že to tak neni. Upraveno Březen 20, 200916 r od Rosťa19
Březen 20, 200916 r Jak jsem Ti psal...dnes jsem málem naprcal služební auto.V noci nachumelilo mraky sněhu a já sjižděl krpál...ty woe...to bylo nervy.To bych si teda vydělal...
Březen 20, 200916 r Autor Si říkal,že ti to něco neotvírá ne? Jdu na to ale když to nejde odsud odejít !!! Tak ještě nevím
Březen 20, 200916 r No tomu věřím tam v těch končinách na Aljašce. Taky taky krapet napadlo,ale po obědě to bylo dole.
Březen 20, 200916 r Jdu na to ale když to nejde odsud odejít !!! Tak ještě nevím Jestli máš Skype, pořešíme to po Skajpu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.