Březen 20, 200916 r Pane řidiči Hrábě: ty bejku jeden...Ty mě zase překvapuješ!!!!!!!! Ty si na to opět pamatuješ Ty jseš borec!
Březen 20, 200916 r Luky: ty tvoje kola jsou fakt bombovy.Co to je? Cena? Rozměr? Já to nenašel do prčic. kde to má ???????
Březen 20, 200916 r Autor A v čem ti to přehrává Mediaplayer nebo KMplayer.. co tam máš. To po mě chceš moc !!! Když jsu tady tak není čas na nicjinýho natož tak hledat v nastavení YouTabu co tam mám blbě. Ale určitě si to ztáhlo nějakou aktualizaci která tady neměla co dělat. No nemusím vidět všechno. Třeba bude někdy čas na to kouknout proč to nejede
Březen 20, 200916 r Luky: ty tvoje kola jsou fakt bombovy.Co to je? Cena? Rozměr? název kola: EXOR STP z orig. příslušenství VW, rozměr disku: 17x7 ET38, Rozměr pneu 215/35 R17(Continental)....cena slušná-kdyžtak SZ
Březen 20, 200916 r No tak jsem se pokochal Luky a jsem tu zpět. A pijeme dál ne? Kde jsou všichni.???? -_-
Březen 20, 200916 r Hrají Black & White fotbal na Nově v Kameňákově Laďo z Kameňákova už jsem vyrostl. Nějak mi to nepřijde vtipný a to mám VELKEJ smysl pro humor.
Březen 20, 200916 r to ano, jinak budu vraždit:)...mam chuť už na nějakej jarní srazík:) Taky bych někde pokecal
Březen 20, 200916 r Autor Já koukám, žeru u toho pilulky a morduju se na AB Rocketu... Na co trénuješ ??? Na besedě bude nějaký to sportovní klání ?!? Teda kromě trojboje !!!
Březen 20, 200916 r čus...jak jsi na tom s nábojema ty...? sem dneska byl pro basičku... Edit:zdravím pana Hrábě... Upraveno Březen 20, 200916 r od najmis
Březen 20, 200916 r Taky bych někde pokecal jj, ale počasí zatím naprd, dneska celej den poletoval sníh i tady v Praze....doufám že do cca 14 dnů bude lépe....
Březen 20, 200916 r Hrábě: no to bude, jen nevím jak to mladá zkousne, páč s sebou jí brát nechci.... Upraveno Březen 20, 200916 r od lukyssek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.