Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Pane řidiči Hrábě: ty bejku jeden...Ty mě zase překvapuješ!!!!!!!! Ty si na to opět pamatuješ Ty jseš borec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky: ty tvoje kola jsou fakt bombovy.Co to je? Cena? Rozměr? Já to nenašel do prčic. kde to má ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A v čem ti to přehrává Mediaplayer nebo KMplayer.. co tam máš. To po mě chceš moc !!! Když jsu tady tak není čas na nicjinýho natož tak hledat v nastavení YouTabu co tam mám blbě. Ale určitě si to ztáhlo nějakou aktualizaci která tady neměla co dělat. No nemusím vidět všechno. Třeba bude někdy čas na to kouknout proč to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky: ty tvoje kola jsou fakt bombovy.Co to je? Cena? Rozměr? název kola: EXOR STP z orig. příslušenství VW, rozměr disku: 17x7 ET38, Rozměr pneu 215/35 R17(Continental)....cena slušná-kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ... Já si i občas někdy něco pamatuju !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky: díky za cenu ale ty kola těch prachu rozhodně stoji.A rozměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Romane, rozmer je tady v hspode cca o 4 příspevky výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No tak jsem se pokochal Luky a jsem tu zpět. A pijeme dál ne? Kde jsou všichni.???? -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kde jsou všichni.???? Hrají Black & White fotbal na Nově v Kameňákově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 na zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já koukám, žeru u toho pilulky a morduju se na AB Rocketu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hrají Black & White fotbal na Nově v Kameňákově Laďo z Kameňákova už jsem vyrostl. Nějak mi to nepřijde vtipný a to mám VELKEJ smysl pro humor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 na zdraví Na zdraví Luky a ať ti sloužej a zmrd... daj ruce pryč. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to ano, jinak budu vraždit:)...mam chuť už na nějakej jarní srazík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 čus hospodo..Mám 3 náboj a nějak se mě chce spát kua.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to ano, jinak budu vraždit:)...mam chuť už na nějakej jarní srazík:) Taky bych někde pokecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 čus hospodo..Mám 3 náboj a nějak se mě chce spát kua.... Zdarec Najmis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já koukám, žeru u toho pilulky a morduju se na AB Rocketu... Na co trénuješ ??? Na besedě bude nějaký to sportovní klání ?!? Teda kromě trojboje !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) čus...jak jsi na tom s nábojema ty...? sem dneska byl pro basičku... Edit:zdravím pana Hrábě... Editováno: 20. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Taky bych někde pokecal jj, ale počasí zatím naprd, dneska celej den poletoval sníh i tady v Praze....doufám že do cca 14 dnů bude lépe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ...mam chuť už na nějakej jarní srazík:) Počkej v květnu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Hrábě: no to bude, jen nevím jak to mladá zkousne, páč s sebou jí brát nechci.... Editováno: 20. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 lukyssek:hele a co zítra výlet do MB.... viz. dakieho podpis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ... Ahoj Naimi Další kdo dneska trénuje ostrou střelbu před sezónou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.