lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 lukyssek:hele a co zítra výlet do MB.... viz. dakieho podpis... úvaha byla, ale mam zítra volnej čas jen cca 14.00-18.00:( tudíž jsem to zavrhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) hrábě: njn...tak zítra to bude asi celkem slušnej oddíl myslím... Editováno: 20. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Na co trénuješ ??? Na besedě bude nějaký to sportovní klání ?!? Teda kromě trojboje !!! Netrénuju na nic, ale venku se ještě nedá moc běhat a cvičit, takže to ladím doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hmmm neříkej že musíš pracovat nebo tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hrábě: no to bude, jen nevím jak to mladá zkousne, páč s sebou jí brát nechci.... Uvidíš !!! Mladej se těší páč už ví na co a tu moju jsem vzal jednou a stačilo !!! Tak jsem ji pro letošek vyměnil a jsem zvědav !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: kdy budeme mejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zdárek Zdar do Olmíka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Netrénuju na nic, ale venku se ještě nedá moc běhat a cvičit, takže to ladím doma... Tak tohle mě připomíná že bych ze sebou taky měl něco začít dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tu moju jsem vzal jednou a stačilo !!! Tak jsem ji pro letošek vyměnil a jsem zvědav !!! Sou věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: kdy budeme mejt? He...no já mejt ted asi nebudu..občas se stavím na wapce opláchnout bláto...ale leštění ještě nehrozí...jestli myslíš pokec v HK tak fakt nevím..tenhle víkend mám zabitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hmmm neříkej že musíš pracovat nebo tak.... pracovat ne, ale rodinná oslava(oběd) mě čeka, a večer připravuju stehování....od dubna bydlím jen ve dvou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Sou věci... Jj. Porát se něco děje A proto muším bejt Furt ve střehu !!! Editováno: 20. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak tohle mě připomíná že bych ze sebou taky měl něco začít dělat Jóóó čéče, byly doby, kdy jsem mimo nějakejch 50.000 km ročně autem udělal dalších 10.000 km za rok na kole a taky jsem podle toho vypadal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: rozhod jsem se zkusit onano na to leštění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 pracovat ne, ale rodinná oslava(oběd) mě čeka, a večer připravuju stehování....od dubna bydlím jen ve dvou:) joo tak to je jiná... tak se snad uvidíme v Turnově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmi, tam snad jo, to mam v plánu už dlouho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jóóó čéče, byly doby, kdy jsem mimo nějakejch 50.000 km ročně autem udělal dalších 10.000 km za rok na kole a taky jsem podle toho vypadal... Kolo - tak to ještě někde mám !!! Ale tolik ani za mlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jj. Porát se něco děje A proto muším bejt Furt ve střehu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: rozhod jsem se zkusit onano na to leštění. Máš poměrně novej nezbroušenej lak..nechal bych to někde profi přeleštit a pak už to budeš jen udržovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kolo - tak to ještě někde mám !!!Ale tolik ani za mlada No a loni jsem ho vůbec nevytáhl - trapas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No a loni jsem ho vůbec nevytáhl - trapas... já už na tom asi ani neumím sedět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: právě že ten lak je podle mě už v píči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ale houbelec...a co mám říkat já s 01čkou... tak to tě asi budu muset seznámit s mojí Sonax výbavou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: já mám ten origo škodováckej sonax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) he....ale není tuhej vid... tohle je celkem kouzelník... http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248732...ct-tuhyvosk.jpg Editováno: 20. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.