Březen 20, 200916 r pánove jsem asi hňup, ale nejde mi změnit Avatar:(...ani boha, vždy se tam objeví ta stara fotka i když nahraju jinou:(
Březen 20, 200916 r Tak to neni ono.A jak? Je to dobry? to je otázka..... copak nevíš jak vypadá v létě moje slečna....?
Březen 20, 200916 r pánove jsem asi hňup, ale nejde mi změnit Avatar:(...ani boha, vždy se tam objeví ta stara fotka i když nahraju jinou:( já bych řek že už tam je.... a nebo sem vožralej...
Březen 20, 200916 r já bych řek že už tam je....a nebo sem vožralej... není....snažím se tam hodit jednu z tech dnešních nočních fotek...
Březen 20, 200916 r mno tak uvidíš... nějakou fotku si určitě viděl... Páč to stejně bude zas od bláta a sraček...a hlavně meju doma wapkou a ted na to fakt není počásko..přez den tak 0-3C a pak si auto vysoušej a někde v ledový garáži lešti...
Březen 20, 200916 r Luky: ale já ji taky vidim a dnes nejsem nalitej jako včera... ty woe, ja tam ale vidím furt tu starou:(...a jsem uplne střízlivej
Březen 20, 200916 r Luky: ale já ji taky vidim a dnes nejsem nalitej jako včera... Já ne. Myslím,že je to ta stará.
Březen 20, 200916 r není....snažím se tam hodit jednu z tech dnešních nočních fotek... je fakt že se mě to taky jednou stalo....prostě jsem novej avatar neviděl,ale ostatní jo..náhrával jsem znovu snad 3x a nakonec sem se na to vybodnul a druhej den už to bylo ready...
Březen 20, 200916 r Rosťo, zítřek platí podle SZ:) akorát musím ráno dát aspon rychlou wapku na myčce at není ostuda
Březen 20, 200916 r A nechcete přijet do Hradce na kávu? přijed ty zejtra na bowlas do MB..... jede i Jarda...
Březen 20, 200916 r A nechcete přijet do Hradce na kávu? když já musím bejt na 12.00 u rodinného obědu, děda slaví 81 narozeniny
Březen 20, 200916 r A nechcete přijet do Hradce na kávu? Já myslel že jedeš do Ikei a sejdeme se tafy. Ale do HK taky určitě přijedu,jen se domluvíme podle počasí a naleš tíme ne?
Březen 20, 200916 r Autor No a loni jsem ho vůbec nevytáhl - trapas... Loni asi určitě né ale před loni jsem se nechal ukecat na pouť do Křtin. Cca 20 Km tam a 20 Km zpátky. Ale jak mě bolela prd... ještě 14.dní - no hrůza
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.