Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ty woe.Nevím.Je to tuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 mrkni z5 ....máš tam odkaz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak to neni ono.A jak? Je to dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 pánove jsem asi hňup, ale nejde mi změnit Avatar:(...ani boha, vždy se tam objeví ta stara fotka i když nahraju jinou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak to neni ono.A jak? Je to dobry? to je otázka..... copak nevíš jak vypadá v létě moje slečna....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Asi musí dát odebrat a pak nahrát tu novou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 pánove jsem asi hňup, ale nejde mi změnit Avatar:(...ani boha, vždy se tam objeví ta stara fotka i když nahraju jinou:( já bych řek že už tam je.... a nebo sem vožralej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 V létě jsem ji ještě neviděl.A proč to nechceš naleštit ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 já bych řek že už tam je....a nebo sem vožralej... není....snažím se tam hodit jednu z tech dnešních nočních fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky: ale já ji taky vidim a dnes nejsem nalitej jako včera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 mno tak uvidíš... nějakou fotku si určitě viděl... Páč to stejně bude zas od bláta a sraček...a hlavně meju doma wapkou a ted na to fakt není počásko..přez den tak 0-3C a pak si auto vysoušej a někde v ledový garáži lešti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky: ale já ji taky vidim a dnes nejsem nalitej jako včera... ty woe, ja tam ale vidím furt tu starou:(...a jsem uplne střízlivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Luky: ale já ji taky vidim a dnes nejsem nalitej jako včera... Já ne. Myslím,že je to ta stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ty už to nehul!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 není....snažím se tam hodit jednu z tech dnešních nočních fotek... je fakt že se mě to taky jednou stalo....prostě jsem novej avatar neviděl,ale ostatní jo..náhrával jsem znovu snad 3x a nakonec sem se na to vybodnul a druhej den už to bylo ready... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já ne. Myslím,že je to ta stará. se podívej na kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zkus odejít z fora a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 odhlasit/přihlasit jsem už zkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosťo, zítřek platí podle SZ:) akorát musím ráno dát aspon rychlou wapku na myčce at není ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A nechcete přijet do Hradce na kávu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 áá tady se kuje nějakej srázek..hodte pak společný fotos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A nechcete přijet do Hradce na kávu? přijed ty zejtra na bowlas do MB..... jede i Jarda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A nechcete přijet do Hradce na kávu? když já musím bejt na 12.00 u rodinného obědu, děda slaví 81 narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A nechcete přijet do Hradce na kávu? Já myslel že jedeš do Ikei a sejdeme se tafy. Ale do HK taky určitě přijedu,jen se domluvíme podle počasí a naleš tíme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No a loni jsem ho vůbec nevytáhl - trapas... Loni asi určitě né ale před loni jsem se nechal ukecat na pouť do Křtin. Cca 20 Km tam a 20 Km zpátky. Ale jak mě bolela prd... ještě 14.dní - no hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.