Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No nic pánové. Su nějakej zničenej po těch raních a představa zítřka mě děsí tak jdu do pelechu. Dobrou a pokud přežiju bez újmy na prstech budu tu navečír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 čau Laďo a Najmis. Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosto: díky.Pohlidám si to Najmis a Hrábě: dobrou chlapáci a zitra to Najmis moc nepřepij v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 čau Laďo a Najmis. Dobrou. taky dobrou, jdu si lehnout....Rosťo, tak zítra jsem tam ve smluvenej čas jako na koni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele Romane bereme od Standise to nano? Pak se šábnem jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 taky dobrou, jdu si lehnout....Rosťo, tak zítra jsem tam ve smluvenej čas jako na koni:) Dobrou Luky. Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rostiku: ano.Bereme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Skvělý, už se těším jak se budou blejskat a vemem i liťáky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosto: jdu chrápat.Jsem vyřizenej.Včera jsme chlastali do 1.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já půjdu za chvíly taky. Dobrou a příjemnej víkend. Čau čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosto: zitra se mnou moc nepočítej.Když pojedu tak odpolko ale to fakt je na vodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jo jasně. Já jen kdybys jel, jste vítáni. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Taky mažu do pelechu. Dobrou všem a pěkný vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobre ranko vinsuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobré ránko škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 cest soudruzky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Ovi: nabidnu ty kola jako prvnímu Rostikovi a kdyby je nechtěl tak jsou k máni.Máš pořád zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hosi,tak ja uz po snidani a jdu hrat pexeso s neterinkama ,to bude vyprask Romane,jake kola,uz mas foto ?Jak to vubec dopadlo s tim cistenimlaku,jak jsi davalodkaz na toho chlapa z Ostravy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jakmile budu mit fotky tak to sem nahraju. Co se týče toho chlápka tak do toho nejdu...vice po telefonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Ovi: nabidnu ty kola jako prvnímu Rostikovi a kdyby je nechtěl tak jsou k máni.Máš pořád zájem? cus nevim co jsou zac a jak vypadaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jsou to R16 a vyrábi je Ronal,uplně funglovky.Bohužel fotky mám v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jsou to R16 a vyrábi je Ronal,uplně funglovky.Bohužel fotky mám v práci. a typ vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdar chlapi. Makám na autě, takže jenom zdraví. Odpol jsem tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdarec .... ------------ Tak hned v uvodu Všechno nej dnešním oslavencům, hodně zdraví a štestí .... a kdo ,že to má být ? amogh a Petr81 hodně zdaru ! ..... ---------------------------------------------- ...cau Rosto ,tak at se dilo podari ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.