Březen 20, 200916 r Autor No nic pánové. Su nějakej zničenej po těch raních a představa zítřka mě děsí tak jdu do pelechu. Dobrou a pokud přežiju bez újmy na prstech budu tu navečír
Březen 20, 200916 r Rosto: díky.Pohlidám si to Najmis a Hrábě: dobrou chlapáci a zitra to Najmis moc nepřepij v MB
Březen 20, 200916 r čau Laďo a Najmis. Dobrou. taky dobrou, jdu si lehnout....Rosťo, tak zítra jsem tam ve smluvenej čas jako na koni:)
Březen 20, 200916 r taky dobrou, jdu si lehnout....Rosťo, tak zítra jsem tam ve smluvenej čas jako na koni:) Dobrou Luky. Jasně.
Březen 20, 200916 r Rosto: zitra se mnou moc nepočítej.Když pojedu tak odpolko ale to fakt je na vodě...
Březen 21, 200916 r Ahoj Ovi: nabidnu ty kola jako prvnímu Rostikovi a kdyby je nechtěl tak jsou k máni.Máš pořád zájem?
Březen 21, 200916 r Hosi,tak ja uz po snidani a jdu hrat pexeso s neterinkama ,to bude vyprask Romane,jake kola,uz mas foto ?Jak to vubec dopadlo s tim cistenimlaku,jak jsi davalodkaz na toho chlapa z Ostravy ?
Březen 21, 200916 r Jakmile budu mit fotky tak to sem nahraju. Co se týče toho chlápka tak do toho nejdu...vice po telefonu...
Březen 21, 200916 r Ahoj Ovi: nabidnu ty kola jako prvnímu Rostikovi a kdyby je nechtěl tak jsou k máni.Máš pořád zájem? cus nevim co jsou zac a jak vypadaj
Březen 21, 200916 r Jsou to R16 a vyrábi je Ronal,uplně funglovky.Bohužel fotky mám v práci. a typ vis?
Březen 21, 200916 r Zdarec .... ------------ Tak hned v uvodu Všechno nej dnešním oslavencům, hodně zdraví a štestí .... a kdo ,že to má být ? amogh a Petr81 hodně zdaru ! ..... ---------------------------------------------- ...cau Rosto ,tak at se dilo podari ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.