Březen 21, 200916 r Zdar chlapi. Makám na autě, takže jenom zdraví. Odpol jsem tady. jak je u vas ? Tady je kosa jak slak.Jsem byl chvili v garazi a pazury zmrznute az az ...tak na toprdim a jsem v teple domova. Cest Jery
Březen 21, 200916 r Zdarec... presne tak ,,kosa jak svina,ale presto beru fotak a jdu s par kamosema ven .., Uvidime jk dlouho tam vydrzim . .. Foto vylet nevysel tak marne a pred vecerni akcickou se musim po vcerejsku trosku probrat .)
Březen 21, 200916 r Autor Tam je profesionálů víc než dost - Ovi, Bobík, Dakie, .... budou mět veselo
Březen 21, 200916 r HAHAAA tak uz si pro me jedou... hosi beru fotak tak pak uvidime ale cejtim v kostech VELKOU AKCI !!!
Březen 21, 200916 r Tam je profesionálů víc než dost - Ovi, Bobík, Dakie, .... budou mět veselo si pis
Březen 21, 200916 r Zdarec,uz jsem doma. Navecer se tam krasne oteplilo a vykouklo i slunko. mam hlad
Březen 21, 200916 r hoj a poradne si to uzijte. Romane,ty jsi ale kus chlapa a zase to vycvicis. Dal bych si takovou dobrou pizzu
Březen 21, 200916 r Maros : díky za utěchu dnes jsem koupil připravek od kluka z Pardubic a chci to vyzkoušet.Prej to je naprostá špička na udržbu hliny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.