Březen 21, 200916 r Unavene a nemocne Copak u tebe? co tě skolilo?? no já teď předělávám koupelnu pošlu foto za chvíli... musím oddělat ten starej sprcháč páč to někde netěsní a teče to dolů do bytu.. tak tu v půl 9 busím.. teď jsem si dal pauzu jedu ještě pro vrtačku za chvilku...
Březen 21, 200916 r Čau Jani Čau Romane, psal jsem výše 2-3 stránky,ale jinak dobrý. Zdar Perníku. zdar... tak dnes se to té Slávce povedlo ikdyž měla pěkně na mále co?
Březen 21, 200916 r co tě skolilo?? no já teď předělávám koupelnu pošlu foto za chvíli... musím oddělat ten starej sprcháč páč to někde netěsní a teče to dolů do bytu.. tak tu v půl 9 busím.. teď jsem si dal pauzu jedu ještě pro vrtačku za chvilku... Nejakej bacil me bacil To musi mit z tebe sousedi radost
Březen 21, 200916 r zdar... tak dnes se to té Slávce povedlo ikdyž měla pěkně na mále co? Já říkám,že musí vyhrát ten lepší. Takže jsem v klidu. Plzeň vypadá líp a asi by si to víc zasloužila. A hlavně se to ještě nikomu z baráže do final nepovedlo.
Březen 21, 200916 r Já říkám,že musí vyhrát ten lepší. Takže jsem v klidu. Plzeň vypadá líp a asi by si to víc zasloužila. A hlavně se to ještě nikomu z baráže do final nepovedlo. no uvidíme.. já si myslím že to půjde až do sedmého zápasu.... Plzeň vážně vypadá dost dobře hlavně Straka - Vlasák - Vostřák
Březen 21, 200916 r Autor A hlasi se nekdo dobrovolne? Když to písneš sem tak to se určitě najde dost dobrovolníků na společný pocení
Březen 21, 200916 r Když to písneš sem tak to se určitě najde dost dobrovolníků na společný pocení Jasny no protoze jsou bud daleko nebo me este nevideli
Březen 21, 200916 r Autor no vždyť už jsem dobrovolně nabídl... A stejně jedeš pro vrtačku tak to vezmeš cestou a bacíš nějakýho toho bacila, že !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.