Březen 21, 200916 r Autor napul vyhral,napul koupil.Kamarad mi pomohl,tak jsem ho musel vyplatit Jj Někdy se i zadaří !!!
Březen 21, 200916 r No tak z toho budeš hotovej...funguje to naprosto dokonale.Tys to koupil přímo tady? Nebo Ti to ten frajer poslal?
Březen 21, 200916 r No tak z toho budeš hotovej...funguje to naprosto dokonale.Tys to koupil přímo tady? Nebo Ti to ten frajer poslal? posilal mi to postou
Březen 21, 200916 r Autor jojo,je to BMW za cenu Fabie To ještě dozadu nalepit OCTAVIA a můžeš dojet na besedu
Březen 21, 200916 r Rosto: přijed a vyčistim Ti ty kola.Budeš čubrkat jaký to je zázrak. :smich: Jak si to mysle? Že to uděláš za mě ???
Březen 21, 200916 r To ještě dozadu nalepit OCTAVIA a můžeš dojet na besedu tam dorazim i s Bramborou
Březen 21, 200916 r CMF: kam frčíš? Ukecava me asi 8 lidi at dorazim aspon na chvilku tak se asi prekonam a pujdu bacila vypalit
Březen 21, 200916 r Rosto: v podstatě to je hned a skoro bez práce-nastřikáš to na hlinikáč a necháš 3 min.působit.Pohoda.
Březen 21, 200916 r A se zeleným krumplem jako doprovod, že No jasne,jak jinak ,Doufam ze stihnu dat do ty doby listy do laku,at to lip vypada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.