Březen 21, 200916 r No jasne,jak jinak ,Doufam ze stihnu dat do ty doby listy do laku,at to lip vypada Jirko, takže měníš Fábku za BMW ???
Březen 21, 200916 r Jirko, takže měníš Fábku za BMW ??? no jasne,Fabku uz jsem cca pred trema mesicema prodal
Březen 21, 200916 r Autor HF: Nečti pořád a taky něco písni ne ??? Pořád nečtu ale čumím na MI 3 jenom sem tam něco písnu ptože číst všechno se nedá stíhat
Březen 21, 200916 r Budeš ji diktovat a ona bude psát...občas ti upadne tužka a ona se skloní a zvedne ti ji...
Březen 21, 200916 r no jasne,Fabku uz jsem cca pred trema mesicema prodal Jiříku tak tos mě zklamal. Máš velké Německé MINUS.
Březen 21, 200916 r Autor ... Tak pod padesátkou bych byl tuhej ještě dřív než by dopadla Brrrr - děsná to představa !!!
Březen 21, 200916 r Jiříku tak tos mě zklamal. Máš velké Německé MINUS. ja myslim ze chybu jsem rozhodne neudelal.Uz mam za 14 dni najeto 2300,tak ho zacnu poradne tocit,at se dobre zajede
Březen 21, 200916 r Autor Já si nechávám...chodit pro pivo! Tak pro těch pár kousků co vychlemtám za měsíc si zajdu sám a zadarmo !!! Ještě bych se musel potit při obdělávání cizího pole a to se mě moc nechce
Březen 21, 200916 r ja myslim ze chybu jsem rozhodne neudelal.Uz mam za 14 dni najeto 2300,tak ho zacnu poradne tocit,at se dobre zajede Taky si to myslím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.