Březen 21, 200916 r Jasně. Kdykoliv. Já tam nacpal ty RS koncovky a RS pedály, ale pěkně mě to vytočilo..
Březen 21, 200916 r Jasně. Kdykoliv. Já tam nacpal ty RS koncovky a RS pedály, ale pěkně mě to vytočilo.. vytočilo? copak se stalo? nešli tam? Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno OK, kdy a kde?
Březen 21, 200916 r Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno A co takhle láhev Thajského vína ???
Březen 21, 200916 r Rosto: to si nezasloužím! Luky: já myslím že se uvidíme.'Ted musim dát dokupy ten můj vyplavenej byt.
Březen 21, 200916 r Autor Tak troški ale chci s tím seknout. Já sekl před 9.rokama a vůbec mě to nechybí
Březen 21, 200916 r Rosto: plovoučka se bude dělat v ponděli ráno-mysli na mě. Jasně. Jako vždy ti držím palce. Hele nejede vám to forum nějak pomalu? Mě se to nějak seká. Musel jsem z Mozily na Exploler.
Březen 21, 200916 r Autor Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno Ale jenom pokud jí nebude míň než půl litru
Březen 21, 200916 r Už je to v poho. A víš co je zajímavý ? Na to Eploleru má Lukyn jinej avatar a tady na Firefox ten starej. To nechápu.
Březen 21, 200916 r Autor Hele nejede vám to forum nějak pomalu? Mě se to nějak seká. Musel jsem z Mozily na Exploler. Mě to párkrát taky šlo jako by se mu nechtělo
Březen 21, 200916 r Autor Už je to v poho. A víš co je zajímavý ? Na to Eploleru má Lukyn jinej avatar a tady na Firefox ten starej. To nechápu. Někde dochází k úniku informací nebo nás špehujou nějací zelení mužíci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.