lukyssek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Máte velkej minus s Rostou ...dá se nějak smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Brej večer Ahooj Luky. Máme průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Bohumile, ty kůříš ??? Tak troški ale chci s tím seknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahooj Luky. Máme průser. hm:( už jsem zaslechl, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Neudělaly jsme žádný foto a to se prý neodpouští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rosťo: budu muset holt dojet znovu a udělat foto do zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jasně. Kdykoliv. Já tam nacpal ty RS koncovky a RS pedály, ale pěkně mě to vytočilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rosto: tady to je: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=55290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jasně. Kdykoliv. Já tam nacpal ty RS koncovky a RS pedály, ale pěkně mě to vytočilo.. vytočilo? copak se stalo? nešli tam? Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno OK, kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno A co takhle láhev Thajského vína ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rosto: to si nezasloužím! Luky: já myslím že se uvidíme.'Ted musim dát dokupy ten můj vyplavenej byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ale zasloužíš ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rosto: plovoučka se bude dělat v ponděli ráno-mysli na mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Koncovka v poho. Ale ten přístup k tá opěrce nohy. HRUZA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak troški ale chci s tím seknout. Já sekl před 9.rokama a vůbec mě to nechybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rosto: plovoučka se bude dělat v ponděli ráno-mysli na mě. Jasně. Jako vždy ti držím palce. Hele nejede vám to forum nějak pomalu? Mě se to nějak seká. Musel jsem z Mozily na Exploler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ale jo! Domluvime se...zmrzlina v Mekáči s karamelem a je odpuštěno Ale jenom pokud jí nebude míň než půl litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Mě se to sekalo před hodinou a musel jsem to restartovat.Zkus to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Už je to v poho. A víš co je zajímavý ? Na to Eploleru má Lukyn jinej avatar a tady na Firefox ten starej. To nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hele nejede vám to forum nějak pomalu? Mě se to nějak seká. Musel jsem z Mozily na Exploler. Mě to párkrát taky šlo jako by se mu nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já sekl před 9.rokama a vůbec mě to nechybí Tak to ti závidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To je teda divočina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Už je to v poho. A víš co je zajímavý ? Na to Eploleru má Lukyn jinej avatar a tady na Firefox ten starej. To nechápu. Někde dochází k úniku informací nebo nás špehujou nějací zelení mužíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to ti závidím. Není co když s tím můžeš fláknout taky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.