Březen 22, 200916 r zdar chlapí, tak jsem se pustil do renovace koupelny.... sousedům pod námi tam jaksi trochu zatéká přes náš sprcháč....ta se to musí udělat
Březen 22, 200916 r Ahoj Rosto.Já mám pocit jakoby mě převálcoval kamion.Snídám a nejraději bych se do ty postele vrátil.
Březen 22, 200916 r No to mi povídej. Včera jsem ležel celej den pod autem a není nic na těle co by mě nebolelo ty woe... :
Březen 22, 200916 r Jasná zpráva.Já jsem chtěl odpolko taky trošku vyčistit auto ale venku je zataženo a přiští týden má propršet či co...
Březen 22, 200916 r Čau čau. Já nepařil, takže vše OK. Roman: Tak jsem tady. Mám to vypucovaný jak z továrny až jsem se toho lekl.
Březen 22, 200916 r Co budeš dělat dál dneska? Nebo máš v plánu jen relax? Já ted píšu s mladym diktát a je to docela fuška.
Březen 22, 200916 r Pernikař: at Ti to jde od ruky.Všechno děláš sám nebo Ti někdo pomáhá? já to vše vybourám pak příjde známej udělat izolaci připravit to na vaničku a pak to dodělám...
Březen 22, 200916 r Ne. Dnes bic nedělám. Po obědě přijdou sousedi doslavit 1/2 narozky, tak to tady musím přetrpět.
Březen 22, 200916 r já to vše vybourám pak příjde známej udělat izolaci připravit to na vaničku a pak to dodělám... Dyť jsem říkal, že je Lukáš šikula ne? Pak hoď foto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.