Březen 22, 200916 r Dakie: koukal jsem na Tvou fotku jak jseš tam s nějakou slečnou...to je ta co s Tebou čeká mimčo?
Březen 22, 200916 r zdarec pane!no ani se neptej sam si to potom poradne nepamatuju... brutal ale nepovídej myslel sem spíš to, kvůli čemu sme opustili Kolibu, našli ste je někde?
Březen 22, 200916 r Dakie: koukal jsem na Tvou fotku jak jseš tam s nějakou slečnou...to je ta co s Tebou čeká mimčo? s tou žádnou společnou fotku nemám, takže spíš ne jinak nevím kterou fotku myslíš, dával sem sem několik fotek pokud tam sem v obleku a oranžový košili, tak to je spolužačka ze střední
Březen 22, 200916 r Ovi: peklo?...no jo no...hlavně že Ti neni blbě. trochu jeste jo...rano sem se probudil vylitej jak konev
Březen 22, 200916 r ale nepovídej myslel sem spíš to, kvůli čemu sme opustili Kolibu, našli ste je někde? jj nasli ale pojistkou to nebylo.... nevim.. a chudak Kacka me vezla jeste domu....
Březen 22, 200916 r Rome, tak to bude ta spolužačka kua mě bolí hlavička mi povidej taky jeste neco cejtim...
Březen 22, 200916 r jj nasli ale pojistkou to nebylo.... nevim.. a chudak Kacka me vezla jeste domu.... ta z toho musela bejt dobře v šoku, co tak hlavně že se to rozchodilo! na Kolibě bylo ale krásně
Březen 22, 200916 r ta z toho musela bejt dobře v šoku, co tak hlavně že se to rozchodilo! na Kolibě bylo ale krásně no pozor nerozchodilo! zadek nesvitil jen mlhovky a prostredni brzda a blinkr...
Březen 22, 200916 r no pozor nerozchodilo! zadek nesvitil jen mlhovky a prostredni brzda a blinkr... ty woe a to jí nechali jet jo? to sou divný auta ty italové..
Březen 22, 200916 r ty woe a to jí nechali jet jo? to sou divný auta ty italové.. no oni tam uz nestali potom.... tak nevim....
Březen 22, 200916 r mám hlad a nevím co si dát.. navíc nevím jestli bych zvládnul vařit me se zase nechce stat - radeji sedim ....
Březen 22, 200916 r no oni tam uz nestali potom.... tak nevim.... aha, tak to je hustý je Bóbika asi ukecal ne nebo spíš stačilo když na ně dejchnul me se zase nechce stat - radeji sedim .... a to já zase ležím ještě v postýlce asi si objednám pizzu
Březen 22, 200916 r no nevim jak to dokazali ale probehlo to tak... ty brdo by me zajimalo kolik jsme toho rumu meli....
Březen 22, 200916 r já bych to snad ani vědět nechtěl ale vzhledem k tomu, že pak už neměli, tak asi dost já měl dobrej mix - první panák rumu doma, pak mi objednal mates ruma a pak už sem jel v zelenejch no a pak ještě s Petrem Beama nebo co to bylo je tady po MB nějakej rozvoz pizzy? Upraveno Březen 22, 200916 r od Dakie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.