Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja se drzel rumu a pak uz jen jameson s colou .... ale nalitej sem musel bejt jak zvire :)

ale na Kolibě si vypadal docela v pohodě :D vůbec se divím, jaký tempo s Bobikem držíte, byl bych mrtvej asi v půlce lol Harcov se pozná no :)

no cece ani ti nevim ale snad jo.... zkus net

ale na Kolibě si vypadal docela v pohodě :D vůbec se divím, jaký tempo s Bobikem držíte, byl bych mrtvej asi v půlce lol Harcov se pozná no :)

no drzime se ve forme :)

tak zacinam mit taky hlad....

CMF: čauky kotě ;)

Ovi: tak a je objednáno - z Trappoly ;) ale prej tak za 50 minut :feve: to zatím chcípnu hlady! mrkni do srazů a akcí, sou tam fotky ze včera ;)

zdarek!

Ahojik :)

Ahoj Jani. Jak se máš ?

Dakiiii ahooooj :)

Caukyy Ovi ;)

jak se máš Jani ? ;) co novýho? dlouho sem tě tu neviděl :)

Ahoj Rosti no jeste nemocneji nez vcera a ty? :)

Dakisku novyho? Hodne veci :) Ale nevim co jsem ti rikala jako posledni ;) Spis mi rekni co u tebe? Obcas sem zajdu ale to vis od rana do vecera v praci takze casu moc neni. Navic za chvili zacne sezona tak vzuuuuum na moto :)

Ahojte všichni, tak sme včera dali cestu Venlo - Česká Lípa za rovných 6:00 hodin jizdy, palubní počítač v OII ukazoval průměrnou rychlost v cíli 131km/h :palec2: a spotřeba 7.0l/100km

Romariooo: kdy se budou leštit auta?

Rosťa: ty jsi to umyl nebo jenom vyluxoval?

CMF: nazdar bikerko, jaxe vede?

Frigoo: Ahooj :) Toe hodne slusny. Vede se docela dobre ale mohlo by byt lip copak u tebe? ;)

Dakisku novyho? Hodne veci :) Ale nevim co jsem ti rikala jako posledni ;) Spis mi rekni co u tebe? Obcas sem zajdu ale to vis od rana do vecera v praci takze casu moc neni. Navic za chvili zacne sezona tak vzuuuuum na moto :)

jsi nemocná? copak je?

kde teď vlastně bydlíš? seš pořád v Olmiku? já sem dva měsíce v MB, ale vypadá to, že se zas koncem května budu stěhovat zpátky do Turnova.. no uvidíme ještě jak všechno dopadne ;)

nj, sezóna, to mi někoho připomíná lol

Jo pohoda,neděle takže OK.

CMF snad jenom to že mám za sebou služebku na kterou sem se vůbec netěšil a o to víc si jí užil :smich: jinak naštěstí žádné změny k horšímu a bohužel ani k lepšímu

Ahojte všichni, tak sme včera dali cestu Venlo - Česká Lípa za rovných 6:00 hodin jizdy, palubní počítač v OII ukazoval průměrnou rychlost v cíli 131km/h :palec2: a spotřeba 7.0l/100km

Romariooo: kdy se budou leštit auta?

Rosťa: ty jsi to umyl nebo jenom vyluxoval?

CMF: nazdar bikerko, jaxe vede?

Čau Frigo. Jen luxoval , údržba těsnění kolem dveří atd. Leštění bude později. Není počásko. :palec2:

Dakiii: V OL? To jsme spolu nemluvili sakra dlouho vid? Jsem uz cca 4 mesice v Praglu :) Co to ze jsi v MB?

Rosta: Ja mam dneska sobotu :D

Frigoo: Aspon budou penize ne? lol

tyjo já už to potřebuju taky vyluxovat, pokud nebude v týdnu tolik pršet tak snad už příští víkend se na to vrhnu

CMF: no jasně :palec2: o prachy jde přeci až v první řadě :smich:

Dakiii: V OL? To jsme spolu nemluvili sakra dlouho vid? Jsem uz cca 4 mesice v Praglu :) Co to ze jsi v MB?

no nemluvili sme spolu min. od září/října :feve: je to děsný, jak ten čas letí! a co děláš v práglu? já v MB pracuju :) no a s přítulí čekáme rodinu, tak sme si tady našli byt.. ale už přes měsíc tu sem sám a přítule je u maminky.. čekám že jí to přejde, hormony sou děsný a vůbec v tomhle období..

jsi nemocná? copak je?

kde teď vlastně bydlíš? seš pořád v Olmiku? já sem dva měsíce v MB, ale vypadá to, že se zas koncem května budu stěhovat zpátky do Turnova.. no uvidíme ještě jak všechno dopadne ;)

nj, sezóna, to mi někoho připomíná lol

takze zpet Turnov?

Frigo: No prave lol

Dakiii: Vy budete mit mimi? Tyyy joo gratulujuuu kol5 Neboj zensky v tomhle obdobi byvaji citlivejsi nez obvykle a vytoci je kazda blbost to bude ready :) Ja v Praglu makam no :) Mela jsem letet do Irska ale tesne pred odletem mi to neklaplo tak mi PHA zbyla jako posledni moznost... no ze by se mi tu nejak extra libilo se rict neda...

takze zpet Turnov?

jj, sám tady bejt nechci, najdu si nějakej byt v Turnově.. tady mi stejně prodloužili smlouvu do konce května, ale pořád lepší než bejt bez práce.. no a když mi ji pak zase prodlouží, tak zas budu dojíždět z Turnova, hlavně tam sou levnější nájmy než tady.. a tenhle byt je pro mě samotnýho zbytečnej luxus :feve:

Rosta: Ja mam dneska sobotu :D

Frigoo: Aspon budou penize ne? lol

Tak to se máš. Taky chci sobotu ;):worthy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.