Březen 22, 200916 r to mi taky nedělá problémy, o víkendech sem hlídal bráchovi děti - Kačence je dneska 7 a Tomáškovi 13.května 4 Dobre dobre ale zase chodis do hospody
Březen 22, 200916 r Dobre dobre ale zase chodis do hospody tjn, tady sem pečenej vařenej a když ne tady, tak v Brněnský knajpě
Březen 22, 200916 r Tady ne....nepotřebuju anby to tady všichni četli.Pošeptám Ti to jako posledně u Mekáče v Brně...
Březen 22, 200916 r Tady ne....nepotřebuju anby to tady všichni četli.Pošeptám Ti to jako posledně u Mekáče v Brně... A tam jsi mi septal co?
Březen 22, 200916 r CMF: tak si asi udělám výlet do Prahe v který části bydlíš? Jooo to se klidne stav... konecne bych videla nekoho znamyho Na P10
Březen 22, 200916 r no nic, musím zmizet na ten tenis, to zas bude dneska vostuda! není mi vůbec dobře po včerejšku.. CMF: s tím něco spácháme
Březen 22, 200916 r Daku, jedeš tedy do Prahy dneska??? Luky, to by asi nebyl dobrej nápad po včerejšku bude mi stačit ten tenis teďka..
Březen 22, 200916 r no nic, musím zmizet na ten tenis, to zas bude dneska vostuda! není mi vůbec dobře po včerejšku..CMF: s tím něco spácháme To jsem zvedava Ahoooj
Březen 22, 200916 r zdarek ne ne jen sem si tam zajel....co cesta? čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku
Březen 22, 200916 r me by zajimalo kde je zavada..... jinak uz cajk - sem pekne vystrizlivel kdyz jsem si predstavil ze sem stratil vsechny karty doklady i od auta.... atd. ... ale bylo mi divny ze bych jako nekde nechaval...
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}> čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku zdarek pani! si pis - v tu chvili treba celej trolejbus...
Březen 22, 200916 r Zavada nevim - jedna zarovka praskla, druha v pohode, ale nesviti - zatim neni čas na to ABY TO NĚKDO OPRAVIL. Takže zatím pohoda - prostě nejezdím. Eště sem tak přemýšlela, jestli to nemůže být tím, jak sem vzala jednu díru když sem jela do Bolky - že by jako někde nějaký kontaktíky se povolily... No nevim
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}> čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku jinak ti musim moc moc moc podekovat za kompletni dovoz pred a po akci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.