Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}> čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku povídal cihlu
Březen 22, 200916 r a svitej ti svetla jen na 5 dverich nebo na kastli? mlhovky na pátejch dveřích svítej, jinak nic a to samé nesvítí část na kastli
Březen 22, 200916 r )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku povídal cihlu ver tomu ze v tu chvili treba tvarnici
Březen 22, 200916 r Ovi - já už ani nevím co svítí a nesvítí Nějak mi je to dneska ouplně jedno Maminka tomuto stavu vždy říkávala, že jsem jak zpomalený lenochod A jestli chceš vědět o jsme měli na oběd, tak sem ještě ani nevařila a ani to dělat nebudu
Březen 22, 200916 r No tak ženské do prdelky se cihla nebo tvárnice nestrká - by si z toho Ovi neměl žádný požitek
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:28 ) <{POST_SNAPBACK}> Ovi - já už ani nevím co svítí a nesvítí Nějak mi je to dneska ouplně jedno Maminka tomuto stavu vždy říkávala, že jsem jak zpomalený lenochod A jestli chceš vědět o jsme měli na oběd, tak sem ještě ani nevařila a ani to dělat nebudu ják? bez obědu? já se hezky nadláb guláše a parádička
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:30 ) <{POST_SNAPBACK}> No tak ženské do prdelky se cihla nebo tvárnice nestrká - by si z toho Ovi neměl žádný požitek no vcera teda dnes rano jo jen tak po dusi vis jinak tomu samozdrejme rozumim
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:28 ) <{POST_SNAPBACK}> Ovi - já už ani nevím co svítí a nesvítí Nějak mi je to dneska ouplně jedno Maminka tomuto stavu vždy říkávala, že jsem jak zpomalený lenochod A jestli chceš vědět o jsme měli na oběd, tak sem ještě ani nevařila a ani to dělat nebudu chapu chapu taky jsem jak koplej do hlavy ....
Březen 22, 200916 r čau bando...já už jsem celkem ready...to zas byla rumová aféra včera... zdarek! no malinko ano
Březen 22, 200916 r Energeticky nenáročná najmi: už nebudeš mlátit pěstí do skla, že dovezli jste zarovky? :)
Březen 22, 200916 r Romariooo:jj malinko sem pocucával... ex Bobík:ne už ne...ale ruka O.K. Ovidius:malinko...?
Březen 22, 200916 r A kolik bylo celkem lidi? To jste měli celý bowling jen pro sebe? Ne, ale chvílemi to tak vypadalo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.