Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:44 ) <{POST_SNAPBACK}> Ne, ale chvílemi to tak vypadalo... tjn....
Březen 22, 200916 r No muselo to být pěkny.Díky za reakci Andílku. nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli
Březen 22, 200916 r Zdrastvuj Palo.Kak tvoji děla? Ty tak dolgo spal da? čaj prcku,, no houdy spal, od půl čtvrté ráno do 13hod. jsem jezdil, potom do Hypernovy na nákup a domů,no aza chvíli ještě jednou letiště a zpět a mám padla
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}> nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli v maximu asi 17 a to je dost
Březen 22, 200916 r Neřikej že děláš letištního taxikáře! já jsem línej jako prase a taky jsem dopoledne chrápal jako nemluvně...
Březen 22, 200916 r Hele kluci,neznate nekdo fakt dobrou lakovnu? http://centria.skoda-auto.com/cze/autodruz...ervice/service/ slyšel jsem jen chválu, ale nevím zda ti jde o Prahu či jinou část ČR?
Březen 22, 200916 r Neřikej že děláš letištního taxikáře! já jsem línej jako prase a taky jsem dopoledne chrápal jako nemluvně... hovno taxikář, bych drožkaře nedělal ani za nic, já makám v incommingové cestovce jako poskok a řidič
Březen 22, 200916 r Jirko: ano,na Tebe,V Praze nikoho neznám ale v H.K mám dobré známosti kdyby něco...
Březen 22, 200916 r http://centria.skoda-auto.com/cze/autodruz...ervice/service/slyšel jsem jen chválu, ale nevím zda ti jde o Prahu či jinou část ČR? diky,cihnu na to
Březen 22, 200916 r Jirko: ano,na Tebe,V Praze nikoho neznám ale v H.K mám dobré známosti kdyby něco... to je celkem z ruky,ale presto dik.Chci si nechat striknout ty listy v narazniku.No a dneska volal tata,ze mamka tunila Octavku,tak je treba striknout predni naraznik
Březen 22, 200916 r to je celkem z ruky,ale presto dik.Chci si nechat striknout ty listy v narazniku.No a dneska volal tata,ze mamka tunila Octavku,tak je treba striknout predni naraznik no pro mne tam stříkali veškeré plasty od Milotecu co mám na Líze a je to už 5-tý rok a vše OK, bez sebemenšího problému a ten co mi to tam nechával dělat byl i příjemně překvapený z ceny, ale je to 5 let,,, nicméně kamarád tam měl Mustanga z roku 72 teď v únoru a chválil
Březen 22, 200916 r no pro mne tam stříkali veškeré plasty od Milotecu co mám na Líze a je to už 5-tý rok a vše OK, bez sebemenšího problému a ten co mi to tam nechával dělat byl i příjemně překvapený z ceny, ale je to 5 let,,, nicméně kamarád tam měl Mustanga z roku 72 teď v únoru a chválil takze by se i vyplatilo tam zajet.Nechci to dat nejakymu matlakovi,kterej to odflakne a zacne se mi to za chvilku loupat
Březen 22, 200916 r Jiřiku: kolik už máš najeto? Jsi s báwem spokojený? Za tech 14 dni mam 2400 a uz ho zacinam trochu tocit.Jinak jsem maximalne spokojenej,oproti Fabii je Brambora uplne nekde jinde
Březen 22, 200916 r )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}> nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli ale jadro zustalo
Březen 22, 200916 r Ale vždyt Tvá Fabka měla 96kW ne? Já jsem s ní byl maximálně spokojený.Kolik má BMW kW?
Březen 22, 200916 r )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli ale jadro zustalo játro stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy
Březen 22, 200916 r Ale vždyt Tvá Fabka měla 96kW ne? Já jsem s ní byl maximálně spokojený.Kolik má BMW kW? spis mam na mysli kvalitu zpracovani,podvozek,pohodli atd.Mam tam 90 kW-122 koni.Nejede to vubec spatne,ale to turbo tomu chybi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.